Kidex isi deschide portile in perioada 1-4 decembrie, la Romexpo

Romexpo isi indreapta si in acest an atentia catre cei mici. In perioada 1 – 4 decembrie 2011, Romexpo organizeaza expozitia de produse si servicii pentru nou-nascuti, copii, viitoare mamici si parinti – KIDEX. Aceasta se va desfasura in Pavilionul C2 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

KIDEX reuneste si de aceasta data un numar semnificativ de firme care au ca obiect de activitate productia si comercializarea de obiecte pentru copii.

Prin aceasta expozitie, Romexpo ofera celor mici un cadou de suflet si, nu in ultimul rând vine in sprijinul parintilor si al bunicilor carora le ofera posibilitatea de a alege pentru cei mici cele mai tentante daruri, dintr-o bogata si diversificata gama de produse.

Si de aceasta data, KIDEX ofera multe concursuri cu premii exceptionale, jocuri, spectacole de magie si spectacole de dans modern. Copiii pot vizita Playzone' –  locuri de joaca special amenjate, Creative zone' – locul unde copiii pot desena si invata arta origami, Pista de masinute Nintendo,  unde se  vor organiza concursuri cu premii, Funny zone' – face painting si modelaj, acestea fiind doar câteva dintre evenimentele care vor atrage si vor incita spiritul competitiv al celor prezenti.

Kidex 2011 vine cu un concept nou in randul targurilor de profil. Astfel, prin servicii ca Baby Parking – servicii gratuite de baby sitting pentru vizitatorii insotiti de copii; Baby Cinema – proiectii de desene animate si Baby at Milk – loc special amenajat pentru alaptat si schimbat scutece, Kidex 2011 isi propune sa devina cel mai complex targ din industrie.

Workshopurile sunt pe masura asteptarilor, abordand teme precum: sanatate, baby spa, celule stem si sport. Cei mici vor fi incantati de atelierele de minicreatie cu tema centrala: decoratiuni de Craciun, precum si de animatori si personaje de poveste care ii vor antrena la jocuri creative. Mamicile si viitoarele mamici pot beneficia de servicii gratuite de cosmetica, constand in machiaj, coafura sau manichiura.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri