Kidicoaft, club si salon hair-styling pentru copii

Langa Parcul Cismigiu, vis-à-vis de Conservator, s-a deschis Kidicoaft, cel mai rafinat club si salon de hair-styling pentru copii si adolescenti din Bucuresti. Spatiosul imobil de pe Strada Poiana Narciselor nr. 1, este un portal spre lumea desenelor animate, a jocurilor video si a tunsorilor magice.

Salonul dedicat copiilor este dotat cu scaune in forma de masinuta, Spiderman sau printesa – dupa caz -, ecrane LCD incastrate in oglinda, totul decorat cu picturi multicolore din Lumea Disney.

Fiecare tunsoare are o poveste iar copilul isi alege singur aroma samponului, pe care il prepara impreuna cu hair-stylistul, amandoi imbracati in pelerine de Harry Potter, cu palarii de vrajitori pe cap.

Salonul Kidicoaf pentru adolescenti, decorat in rosu si negru, cu motive geometrice, este dotat cu televizoare cu plasma, pentru vizionarea programelor preferate. Tot la parter se afla si o terasa spatioasa, unde parintii isi pot savura cafea, cat isi asteapta copiii.

La Kidicoaf club se pot organiza petreceri pentru copii cu orice ocazie, oferind servicii de cea mai buna calitate. O petrecere de vis pentru copiii dumneavoastra in lumea de poveste Kidicoaf club!

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse