„L-a mușcat pe bebe!” Fiica lui Emily Burghelea, reacție violentă față de fratele ei în vârstă de o lună

Pe 20 ianuarie 2023, Emily Burghelea (23 de ani) a devenit mămică pentru a doua oară. Prezentatoarea de televiziune a adus pe lume un frățior mai mic pentru fetița ei, Amedea (2 ani).

Cu toate că este extrem de fericită că are doi copii, vedeta a vorbit recent despre o problemă cu care se confruntă, probabil, mulți proaspeți părinți care au copii mai mari. Se pare că fetița lui Emily și a soțului ei a început să devină geloasă pe frățiorul său. Prezentatoarea a povestit pe rețelele de socializare că Amedea a făcut zilele trecute o adevărată criză de gelozie pentru că și-a văzut părinții dormind în pat cu bebelușul.

„Cred că ne-am confruntat ieri cu prima criză de gelozie severă a Amedeei. A fost ceva rău de tot. Toată ziua a plâns, a țipat. Și totul a plecat de la faptul că ne-a văzut pe noi de dimineață în pat cu bebe. Ea a dormit cu mamaia. La 6 dimineața a venit peste noi în dormitor, ne-am trezit, s-a uitat la noi, la bebe care era între noi și a început.' – a explicat Emily Burghelea într-un Instastory.

Citeşte şi: Emily Burghelea a povestit experiența nașterii: „Andrei îmi împingea cu capul în piept”

Vedeta a mai precizat că momentul de criză al fetei a atins punctul culminant când aceasta și-a mușcat fratele de picioruș. Dar l-a mușcat serios, lăsându-i o urmă. Momentul a făcut-o pe Emily să-și piardă cumpătul și să-și dorească să meargă la nebuni'.

'Și acum, ca să fie tacâmul complet, parcă nici bebe nu mai e așa liniștit cum era și pe bună dreptate, că ieri soră-sa chiar a plâns toată ziua și toată ziua s-a răzbunat pe noi, a făcut numai contra. Da… Mi s-a rupt sufletul… L-a mușcat pe bebe de picioruș și i-a lăsat o urmă. Atunci am simțit că nu mai pot, atunci am zis gata, eu mă duc la nebuni, mă întorc peste vreo 20 de ani.'

Emily Burghelea se teme că atunci când va veni momentul să o dea la grădiniță. Ea le-a cerut sfaturi internauților care au trecut prin situații similare cu a ei, pentru a încerca să ia cea mai bună decizie în remedierea problemei.

Mi-e puțin frică de momentul în care va trebui să o luăm de la grădi, pentru că nu știu cum se va comporta, nu știu cum ar trebui să acționăm noi, nu știu dacă va mai continua criza asta de gelozie. Chiar aș avea nevoie de sfaturi. Și eu, dar și Andrei. Dacă și Andrei are nevoie de sfaturi, atunci este într-adevăr o situație dificilă', a completat Emily, pe Instagram.

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri