L-au cantarit de 3 ori la nastere si credeau ca e stricat cantarul

Whitney Hallett era insarcinata si se astepta sa aiba un copil mai mare decat cei obisnuiti. Insa a ramas uimita cand asistentele au cantarit bebelusul si a vazut cat indica cantarul. Si nu a fost singura uimita.

Cantarea cat doi nou-nascuti

Taticul a povestit pentru US Weekly intr-un interviu in exclusivitate: „A fost nevoie sa il cantarim de 3 ori. Nimeni nu credea ca un bebelus poate cantari 7,25 kg la nastere. La inceput ne gandeam ca poate e cantarul stricat”.

Mamica a nascut pe data de 16 iunie, prin cezariana.

Singurele haine care i se potriveau erau cele de pentru 9 luni

Dupa ce baietelul s-a nascut, Edmond, tatal lui, a plecat sa cumpere imbracaminte adecvata pentru bebe, deoarece cele de nou-nascut nu i se potriveau. A fost nevoie sa ia haine destinate copiilor de 9 luni.

L-au cantarit de 3 ori la nastere si credeau ca e stricat cantarul 2

Desi Waylon, cum l-au numit parintii, are masurile unui copil de 6-7 luni, a fost nevoie sa petreaca 7 saptamani la terapie intensiva, din pricina unor probleme respiratorii. Acum bebelusul este acasa, alaturi de parintii lui si 2 surori.

Mamica a fost diagnosticata cu diabet gestational, o boala temporara ce poate face ca bebelusul sa creasca foarte mult in timpul sarcinii.

Diabetul gestational dispare dupa nastere, iar in timpul sarcinii e necesara monitorizarea si tinerea sub control a glicemiei.

Greutatea medie a unui bebelus este de aproximativ 3,4 kg.

Sursa articol si imagini: usmagazine.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Nastere