La 23 de ani este cea mai tanara bunica din lume

Cea mai tanara bunica din lume are 23 de ani si a devenit mama la doar 12 ani. Rifca Stanescu, o femeie de etnie rroma a declarat ca desi ea a nascut la varsta de 12 ani, si-a dorit ca fiica pe care a adus-o pe lume sa aiba o alta viata decat a ei, insa lucururile nu au stat deloc asa.

Astfel ca, la doar 11 ani, Maria a nascut un baietel si astfel, Rifca a devenit cea mai tanara bunica din lume, la varsta de 23 de ani.

Rifca spune ca in cadrul comunitatii de rromi, casatoria de la varste foarte fragede este ceva obisnuit. Ea insasi s-a casatorit la varsta de 11 ani cu Ionel Stanescu, in varsta de 13 ani, de teama ca tatal sau o va obliga sa se marite cu un al baiat din satul lor.

Cea mai tanara bunica din lume este din Romania

Desi Rifca a incercat sa isi convinga fiica sa ramana la scoala, Maria a decis sa se marite la varsta de 10 ani si astfel, sase luni mai tarziu l-a adus pe lume pe fiul sau Ion, Rifca devenind astfel, cea mai tanara bunica din lume.

„Ma bucur sa fiu bunica insa mi-am dorit altceva pentru Maria, si altceva pentru mine. Nu mi-am impedicat fiica sa se marite pentru ca asta este traditia, asa se intampla la noi” a declarat Rifca.

Din pacate, numarul adolescentelor care devin mame este din ce in ce mai mare la noi in tara si majoritatea dintre ele renunta la scoala o data ce au ramas insarcinate sau imediat dupa ce au nascut.

Sursa: vt.co; nydailynews.com; huffingtonpost.com; thesun.co.uk
Foto: Arhiva Libertatea


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din bunici