La Dracula acasa!

Genndy Tartakovsky, regizorul hitului de Box Office Hotel Transilvania', numarul 1 in Statele Unite in acest moment, productie Sony Pictures Animation, a vizitat duminica adevarata regiune a Transilvaniei, in cadrul turneului international de promovare a filmului „Hotel Transilvania”.

Vizita in Romania a faimosului regizor hollywoodian este o experienta unica pentru industria cinematografica locala.

Hotel Transilvania' marcheaza debutul lui Genndy Tartakovsky in regia de lung metraje dupa marele succes al productiilor TV Dexters Laboratory', Samurai Jack' si Star Wars: Clone Wars'.

Tartakovsky a vizitat Castelul Bran, cunoscut si sub numele de Castelul lui Dracula, unde a participat la conferinta de presa, sedinta foto in castel, alaturi de actorii care au dublat vocea personajelor, si la petrecerea de lansare a filmului.

Filmul Hotel Transilvania' se va lansa in Romania in data de 19 octombrie 2012.

„Hotel Transilvania' este statiunea fastuoasa de 5 cotlete' a lui Dracula, unde monstrii si familiile lor se pot distra, liberi sa fie ei insisi, fara ca oamenii sa ii deranjeze. Intr-un weekend special, Dracula invita cativa dintre cei mai faimosi monstri din lume – Frankenstein si sotia sa, Mumia, Omul Invizibil, o familie de varcolaci si multi altii – pentru a sarbatori aniversarea de 118 ani a fiicei sale, Mavis. Pentru Drac problema nu este sa-si ospateze prietenii, ci faptul ca universul sau s-ar putea prabusi cand un om obisnuit apare din intamplare la hotel si ii face ochi dulci lui Mavis.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Timp liber