La Redoute – Totul este permis

Totul este permis!' – acesta este noul slogan La Redoute. In alte cuvinte, este o modalitate prin care incurajam femeile sa fie in centrul atentiei, sa fie indraznete si sa straluceasca! 

Cum sa ajutam femeile sa-si exprime personalitatea in timp ce adopta noile trenduri? Cum putem ghida barbatii in rafinarea stilului lor? Cum  reinventam clasicul? Sunt cateva lucruri pe care echipa La Redoute le au in minte in timp ce proiecteaza si concep fiecare colectie in parte.

Cu o istorie de peste un secol in lumea textilelor, La Redoute este, in prezent, un specialist in imbracaminte si textile pentru casa, si acum isi reafirma puternic punctul său de vedere în aceste două domenii. La Redoute ofera modalitatea cea mai comoda, accesibila ÅŸi simpla, care permite tuturor femeilor sa-si exprime personalitatea.

Fiind un adevărat hub' al modei on-line, La Redoute distribuie din ce in ce mai multe branduri externe, cu scopul clar de a oferi clienÅ£ilor o selecÅ£ie din ce în ce mai largă de produse, ce vin în plus brandurilor proprii oferite (Grey Soft, Active Wear, etc). Produse ale brandurilor ca Ed Hardy, Red Soul, Kappa si multe altele sunt disponibile in magazinul on-line.

Pentru acest sezon La Redoute are invitati 3 noi designer, tineri,  care se bucura de un real succes pe scena modei internationale. Va invitam sa ii desoperiti pe www.laredoute.ro.

 

La Redoute a adoptat o pozitie a a unui brand de moda, „fashion forward”, iar colectiile sale beneficiaza intotdeauna de o imagine excelenta in termeni de stil si design.

Colectia La Redoute primavara-vara 2012 propune trei trenduri ce imbina eleganţa, rafinamentul si naturaletea.

Casual: croieli clasice, dar mereu cu detalii la moda, usor de asortat si in culori vibrante. Cuvintele ce definesc cel mai bine acest stil sunt: imprevizibil, luminos, radiant, pasionat, atletic, tonic si romantic.

Sport-wear: bazat in special pe simplitate si fluiditate. Mizam pe look-uri atat lejere cat si trendy! Cuvinte cheie: delicit, creativ, cuceritor.

City style: pentru o alura city mizam pe curele si tocuri inalte ce subtiaza si alungesc silueta. Un stil graphic si sic fara a fi deloc strict. Reprezentative pentru acest stil sunt cuvintele: feminin, misterios, delicat, funky romantic, sic, elegant.

In plus fata de moda feminina,
noul catalog La Redoute prezinta cele mai noi tendinte in materie de moda pentru barbati, copii si decoratiuni pentru casa.

Catalogul La Redoute toamna-iarna 2011-2012 este disponibil in magazinele de presa din centrele comerciale, dar poate fi comandat si gratuit pe site-ul: www.laredoute.ro sau telefonic la 021.321.55.22.

Despre La Redoute: Specialist in pret-a-porter si decoratiuni, La Redoute este pe primul loc în topul magazinelor virtuale de imbracaminte si decoratiuni din Franta. La Redoute este prezent în peste 20 de tari si oferă celor 18 milioane de clienÅ£i mai multe canale de vânzare: cataloage, magazine ÅŸi Internet. La Redoute a intrat în România în anul 2008 prin deschiderea magazinului virtual www.laredoute.ro.

Ne puteti vizita si pe www.facebook.com.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri