Laboratoires URGO, Gabriela Szabo si Federatia Romana de Atletism au organizat a treia editie a crosului jurnalistilor

Pentru al treilea an consecutiv, Laboratoires URGO impreuna cu Gabriela Szabo si Federatia Romana de Atletism, au lansat jurnalistilor invitatia de a alerga „nu doar pentru stiri, ci si pentru ei insisi', in cadrul crosului Grand Prix URGO, desfasurat astazi pe stadionul Iolanda Balas-Soter din Bucuresti.

Fosta campioana olimpica, Gabriela Szabo, a provocat ziaristii inscrisi la cea de-a treia editie a crosului URGO la o alergare impreuna. Actiunea, devenita deja o traditie pentru un grup de ziaristi tot mai mare de la an la an, isi propune sa promoveze in randul jurnalistilor, dar si al publicului larg, valoarea miscarii si a sportului.

„Sunt foarte mandra ca am reusit in acesti trei ani, sa atragem tot mai multi colegi din presa la o alergare de dimineata, in cadrul crosului URGO. Este modul ideal de a ne mentine in forma si de a trimite un mesaj de incurajare catre public, in general, si catre cei interesati de atletism, in special, pentru a practica sportul preferat. Initiativa Laboratoires URGO este cu atat mai laudabila cu cat ne reaminteste ca, inainte de activitatile profesionale, trebuie sa acordam o importanta deosebita sanatatii si stilului nostru de viata', a declarat Gabriela Szabo.

„URGO sprijina in mod constant sportul si beneficiile pe care acestea le poate aduce in viata fiecaruia dintre noi. De altfel, si prin tehnologia integrata in produsele noastre, URGO vine in intampinarea nevoilor unui public tot mai activ, mereu in miscare,' a declarat Thibaut Larrat Urgo Area Manager Europe.

Destinata reprezentantilor mass-media, crosul URGO incearca sa atraga atentia asupra beneficiilor pentru sanatate pe care le poate aduce practicarea constanta a unui sport, cat si asupra valorilor atletismului – un sport de traditie pentru romani.
 


Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Stiri