Laboratorul verde al reciclării te așteaptă la ”real”

Eco-Rom Ambalaje și real,- Hypermarket invită copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 13 ani să descopere, într-un mod inedit, importanța procesului de colectare separată a deşeurilor de ambalaje în Laboratorul Verde al Reciclării.

Astfel, dinamic și creativ, Laboratorul Verde al Reciclării va ajunge în fiecare sfârşit de săptămână al lunii iulie, între orele 10.00-14-00 şi 17.00-20.00, în parcările real,- Hypermarket din Bucureşti, conform următorului program:

  • 06-07 iulie – real,- Vitan
  • 13-14 iulie – real,- Pallady
  • 20-21 iulie – real,- Berceni
  • 27-28 iulie – real,- Cotroceni

 

Laboratorul Verde al Reciclării este un autocar echipat cu tehnologie de ultimă generație, adaptat preferințelor celor mici. Curioşii care vor trece pragul laboratorului vor avea parte de o mulțime de surprize: o animaţie 3D, un joc de echipă pe tablete PC şi o demonstraţie de colectare separată în zona numită Cubul Magic.

Totodată, părinţii sunt răsplătiţi de real,- Hypermarket cu TVA-ul înapoi direct pe bon dacă achiziţionează, în acest interval de timp, jucării, biciclete, triciclete, role şi skateboard-uri.

Mai mult, cei mici vor putea câştiga numeroase alte premii la concursul –                 Eco-Rom Ambalaje şi real,- Hypermarket te invită să te fotografiezi cu Laboratorul Verde al Reciclării' – desfășurat pe paginile de facebook Eco-Rom Ambalaje, Bucătar real,- sau Academia de Rechizite.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri