Lady Speed Stick Clinical Protection

Noul deodorant Clinical Protection de la Lady Speed Stick reprezinta solutia profesionala pentru o protectie de lunga durata impotriva transpiratiei si mirosurilor neplacute.

Pentru a avea o piele mereu protejata este nevoie de un tratament special, astfel Lady Speed Stick a apelat la experti dermatologi pentru a crea un deodorant unic, recomandat de caliati speciale.

Lady Speed Stick Clinical Protection are la baza o tehnologie inovatoare, testata clinic, ce ofera tripla protectie, timp de 24 de ore, impotriva transpiratiei, mirosurilor neplacute si iritatiilor.

Formula inovatoare, ce sta la baza noulul Lady Speed Stick Clinical Protection este testata dermatologic si contine ingredienti activi ce protejeaza pielea si ofera prospetime pe durata intregii zile.

In plus, noul deodorant nu contine clorura de aluminiu, un ingredient acid ce poate irita piela capilara, dar nici alcool ce poate usca pielea.

Formula speciala Lady Speed Stick Clinical Protection, triplu activa, are la baza ulei de soia hidrogenat ce face ca deodorantul sa adere mai bine la piele, penetrând porii pentru o protectie eficienta si de durata.

Pentru rezultate optime, expertii dermatologi recomanda aplicarea produsului noaptea când temperatura corpului este mai scazuta, dar poate fi folosit cu succes si dimineata.

Lady Speed Stick Clinical Protection este singurul aliat profesional al pielii sensibile si delicate impotriva transpiratiei, iritatiilor si mirosurilor neplacute.

Pretul mediu – 17.43 lei.
 


Recomandari
Proiecte speciale
Huff
Redactia.ro
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice