Lansari senzationale si oferte speciale la BABY EXPO!

BABY EXPO, Editia 32 de Toamna isi deschide portile in zilele de 22-23-24-25 Septembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti. BABY EXPO continua traditia de a prezenta in premiera pe piata din Romania produse si servicii dedicate bebelusilor, copiilor intre 0-5 ani si viitoarelor mamici.


BABY EXPO se extinde cu 500 mp !

La aceasta editie participa peste 166 de companii care prezinta o oferta variata de produse si servicii destinate celor mici: articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni, produse alimentare si de igiena, cosmetice, carti si CD-uri educative, vestimentatie pentru gravide. Nu vor lipsi nici companiile care propun servicii de organizare botezuri si petreceri pentru copii, de asigurari, centre medicale, gradinite, etc.

Clubul Gravidei se extinde la BABY EXPO !

Clubul Gravidei este un spatiu prietenos cu o suprafata de 135 mp, amenajat intr-un cort amplasat in fata intrarii principale.
Fiecare viitoare mamica este intampinata de NUK la Clubul Gravidei cu sfaturi, cadouri, participa la Marea Tombola si beneficiaza de servicii gratuite :

  • Beauty Corner Melkior – sedinte de make-up gratuit realizate de make-up artisti profesionisti care ofera cele mai competente si utile sfaturi. Aici afla care sunt tendintele internationale in machiaj si pot cumpara produse din noua colectie pentru sezonul toamna-iarna 2011-2012.
  • Studio foto KinderStudio – fiecare viitoare Mamica va primi o fotografie profesionala realizata pe loc si o rama foto personalizata BABY EXPO, pentru a pastra amintirea unui moment de unica frumusete
  • Centru de pregatire pentru nastere ProMama – specialistii raspund la intrebari legate de sarcina, nastere si ingrijirea nou-nascutului.
  • Massage Corner ProMama – un moment de revigorare si destindere. Sedinte de masaj de 5-10 minute, sustinute de catre Kinetoterapeut.
  • Spatiu de relaxare Dorna-Izvorul Alb – fiecare viitoare Mamica primeste o sticluta de apa minerala naturala plata.
  • Centru de consiliere recoltare celule stem CORD BLOOD CENTER RO

Parintii sunt invitati sa participe la evenimente, concursuri, seminarii si sa beneficieze de serviciile puse la dispozitie de partenerii expozitiei

  • Competitia Bebelusilor care merg de-a busilea – in fiecare zi la orele 11.00, Bebelusii arata tuturor cum de mici pot fi CAMPIONI la mersul de-a busilea si primesc premii de la Ursuletul Nestle
  • Salsa BABY – danseaza pe ritmuri de Salsa impreuna cu bebelusul tau ! Zilnic la ora 12.00, mamicile cu bebelusii in port-bebe se vor intrece in ritmuri de salsa. Melodii tropicale pline de viata si multe premii oferite de BABY-NOVA
  • Piticii Sportivi – cel mai atractiv eveniment sportiv pentru copii intre 14 si 36 luni. Pe un circuit adaptat varstei copilului, cu ajutorul parintilor, cel mic va avea de parcurs 4 probe : Catarare, Echilibru, Coborare si de-a Rostogolul ! In fiecare zi la ora 13.00, Ursuletul Nestle da startul la concurs si premiaza toti copiii
  • BABY Gym, joc si miscare pentru cei mici – Dorna-Izvorul Alb invita parintii si copiii sa descopere placerea jocului prin miscare. Sub indrumarea specialistilor de la Kineto Bebe copiii se joaca, fac gimnastica … invata sa mearga in echilibru, sa se rostogoleasca, iar parintii primesc sfaturi legate de cresterea armonioasa a celui mic. BABY Gym se desfasoara in zilele de joi, vineri si sambata intre orele 14.00-19.00.
  • La Ursuletul Albastru – restaurantul Bebelusilor realizat in parteneriat cu Nestle, unde cei mai mici sunt invitati sa savureze delicioasele preparate pentru ei
  • Clovni, zane, magicieni, face-painting si baloane modelate, activitati istete
  • Pipo – publicatia pentru prescolari Nr.1 in Romania – va asteapta la BABY EXPO cu surprize, multe cadouri si oferte speciale
  • Spatiu de joaca Chicco 

Crucea Rosie Romana la BABY EXPO

Parintii si viitorii parinti  vor avea ocazia sa afle mai multe despre acordarea primului ajutor. Crucea Rosie Romana, Filiala Sector 6 va desfasura in cadrul salonului BABY EXPO activitati de informare pentru acordarea de prim-ajutor. Pe parcursul celor 3 zile in care vor fi prezenti la Salon, formatorii si voluntarii Crucii Rosii vor organiza demonstratii interactive pe manechin copil, adresandu-se atat parintilor, viitorilor parinti cat si copiilor prezenti la eveniment.

Bucatareala in familie cu Irinuca

Irinuca, personajul simbol al Asociatiei EMOVERE, te invita la BABY EXPO, in fiecare zi la Bucatareala in familie'. Intalnire cu sanatatea, distractia si bunul gust.

Parintii sunt invitati la BABY EXPO de Joi, 22 Septembrie pana Duminica, 25 Septembrie, zilnic intre orele 10.00 si 19.00, iar Duminica pana la ora 16.00, la Sala Polivalenta din Bucuresti.
Intrarea la expozitie costa 10 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii. Pe baza biletului de intrare se participa la Super Tombola Chicco!

Informatii suplimentare pe: www.babyexpo.ro

BABY EXPO, cea mai mare sarbatoare a Gravidelor si a Bebelusilor din Romania !

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri