Lapte Aptamil – Milupa

Pentru mamele care, din diferite motive, nu pot alapta, Milupa a lansat Aptamil.

Inspirat de laptele matern, Aptamil contine IMMUNOFORTIS® care, asa cum au dovedit rezultatele studiilor clinice, ajuta in mod natural organismul copilului sa isi intareasca protectia imunitara.

Rezultatele clinice confirma ca administrarea Aptamil determina:

  • reducerea riscului infectiile gastro-intestinale cu pana la 50%
  • reducerea riscului infectiilor aparatului respirator superior cu pana la 46%
  • reducerea riscului reactiilor alergice cu pana la 58%

Aceste cifre sunt extrem de importante deoarece alergiile, spre exemplu, pot afecta mai mult de unul din cinci sugari1, iar multe dintre alergiile copilariei persista si la varsta adulta.

Reducerea semnificativa a riscului de infectii si alergii prin administrare de Aptamil la sugari se datoreaza continutului in IMMUNOFORTIS® – o combinatie unica, patentata, de nutrienti speciali pe care Aptamil o contine.

S-a dovedit stiintific ca IMMUNOFORTIS® ajuta la asigurarea protectiei imunitare a sugarului, atat de necesara mai ales in primele etape ale dezvoltarii.

Efectul formulei Aptamil cu IMMUNOFORTIS® se datoreaza favorizarii cresterii „bacteriilor sanatoase' in cel mai mare organ al corpului cu rol in imunitate – intestinul – si distrugerii „bacteriilor daunatoare'. Astfel, cu Aptamil sistemul imunitar este fortificat in mod natural.

Recomandat in completarea alaptarii sau dupa alaptare, Aptamil este formula completa de lapte pentru sugari, care contine toti nutrientii de care sugarul are nevoie pentru a creste si a se dezvolta sanatos.

De asemenea, Aptamil ofera siguranta si incredere in corectitudinea prepararii hranei copilului, datorita ambalajului unic si inovator – EaZyPack – pe care Aptamil il lanseaza.

Aptamil este expertul mondial in crearea de formule de lapte care sprijina dezvoltarea sugarului si este creat special pentru fi cat mai aproape de laptele matern. Aceasta realizare se bazeaza pe expertiza si inalte cercetari stiintifice desfasurate cu Aptamil, care au determinat o imbunatatire continua a formulelor de lapte, de care beneficiaza milioane de copii din intreaga lume, chiar si aceia cu nevoi nutritionale speciale.

Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Noutati