Le-a cumparat copiilor cate un fidget spinner, insa a ajuns sa regrete. Mare atentie, parinti!

Jucaria fidget spinner este investigata in urma unor raniri accidentale, precum cea a unui baietel de 7 ani din Sydney care a inghitit unul dintre discurile jucariei.

Unul din cele 3 discuri ale jucariei s-a desprins si i-a zburat

Angus isi dorea din tot sufletul un spinner, iar mama lui, Jade, a cedat in cele din urma si i-a cumparat unul lui si unul surioarei lui de 5 ani.
In mai putin de 24 de ore, in timp ce Angus se juca cu spinnerul stand lungit in pat, unul din cele 3 discuri ale jucariei s-a desprins si i-a zburat in gura.

Le-a cumparat copiilor cate un fidget spinner, insa a ajuns sa regrete. Mare atentie, parinti!
„Eu si sotul mancam cand, dintr-o data il aud respirand foarte greu. Am intrat in camera si l-am intrebat daca e bine. A ridicat spinnerul sa ni-l arate si a spus ca l-a inghitit. Desigur, in spinner era o gaura in locul unuia dintre discuri.
Eram foarte ingrijorati, deoarece stiam ca desi era imbracat in plastic, discul era metalic si nu poti sa stii cum il afecteaza, un obiect strain in corp nu are cum sa fie un lucru benefic”, a declarat mama pentru news.com.au.

Au costat doar 4 dolari, dar n-au rezistat nici 48 de ore

Copilul acuza dureri si a fost dus de urgenta la spital, unde i s-a facut o radiografie in care se vede clar discul inghitit, ce se afla in stomac.

Le-a cumparat copiilor cate un fidget spinner, insa a ajuns sa regrete. Mare atentie, parinti! 3
Angus a petrecut 3 ore in spital, ulterior doctorii externandu-l, cu mentiunea ca e necesar sa revina daca nu elimina discul in 2 zile sau daca vomita.
Din fericire insa, povestea se termina cu bine, insa mama continua sa isi exprime regretul legat de cumpararea jucariilor.
Au costat doar 4 dolari si nici 48 de ore mai tarziu se intampla ce va povesteam: el invartea jucaria si discul s-a desprins, zburandu-i direct pe gat.
Cand am verificat jucaria am vazut ca discurile ies foarte usor, iar marginile celui pe care l-a inghitit fiul meu erau crapate. Le-am aruncat imediat”, isi aminteste mama.

Fidget spinner + aerul comprimat – un experiment periculos

Au existat si alte incidente legate de aceasta jucarie, situatii in care spinnerul a explodat cand a fost folosit impreuna cu aer comprimat. In acest sens exista o multitudine de clipuri pe youtube, in care copiii experimenteaza folosirea aerului comprimat cu spinnerul, lucru extrem de nociv, caci ar putea fi copiati si de altii, iar acest experiment nu poate fi altfel decat extrem de periculos.

Sursa articol si imagini: news.com.au


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau