Lectii de muzica pentru copii la Scoala de Vara Boem Club

Boem Club, primul club de muzica din Bucuresti care ofera cursuri de muzica pentru toate varstele si pentru orice nivel  de pregatire muzicala, vine in aceasta vara in intampinarea copiilor si a adultilor, prin oferirea unui program special ce consta in lectii personalizate de muzica la Scoala de Vara Boem Club.

Asadar, incepand cu luna iunie, Boem Club a demarat inceperea cursurilor la Scoala de Vara Boem Club, cand, pe langa lectiile de muzica clasice, cursantii pot opta pentru inceperea si finalizarea unuia dintre modulele incepatori, intermediari sau avansati.

Lectiile de muzica se vor finaliza cu o auditie interna, pe data de 10 septembrie 2011, in urma careia cei care vor fi absolvit unul dintre module, vor primi diploma Boem Club de absolvire a modulului respectiv. Cursurile sunt individuale si personalizate, asadar inscrierile se pot face oricand, putandu-se opta pentru urmatoarele module: lectii de vioara, lectii de pian, lectii de chitara, lectii de violoncel si lectii de canto.

Durata programului Scolii de Vara este de minim o luna de zile, iar frecventa minima este de doua lectii pe saptamana. Pe langa lectiile de muzica, copiii pot participa in cuantumul lectiilor de instrument/canto, in fiecare saptamana, la workshop-urile de istoria muzicii, teoria muzicii si cor.

Noutatea programului de vara consta in identificarea nivelului muzical al cursantilor, in scopul de a oferi informatiile muzicale potrivite si de a adapta metoda de lucru in functie de preferintele si aptitudinile fiecarui copil. Personalizarea lectiilor este esentiala, deoarece pe langa aspectele educationale dorim ca cei care ne trec pragul sa aiba parte de momente placute, relaxante, captivante.

Participarea la Scoala de Vara aduce toate beneficiile lectiilor de muzica oferite de catre Boem Club pe parcursul anului, la care se adauga, bineinteles, avantajul de a putea acorda mai mult timp insusirii cunostintelor muzicale, pentru ca au mai mult timp liber la dispozitie.

Boem Club se adreseaza de asemenea, copiilor prescolari, prin oferirea unor cursuri special concepute pentru cei mici, educatie muzicala pentru prescolari.

Cursurile de educatie muzicala au loc pe grupe de varsta: 2-3 ani si 4-5 ani si ii ajuta pe copii sa isi dezvolte abilitatile muzicale, puterea de concentrare, memoria, sensibilitatea, gandirea abstracta, limbajul si aptitudinile de comunicare cu ceilalti copii. Astfel, copii vor avea ocazia sa experimenteze si sa exploreze muzica, dobandind treptat cunostintele fundamentale despre muzica si cantatul la unul  sau mai multe instrumente.

Cursurile de educatie muzicala pentru  prescolari reprezinta o alternativa  excelenta de petrecere a timpului liber in scop educativ, intr-o locatie centrala, accesibila din orice zona a Bucurestiului, un mediu curat, prietenos, o echipa tanara si dinamica, formata din profesionisti, toti absolventi de Conservator.

Cei interesati de lectiile de muzica, instrument, voce sau educatie muzicala, parinti sau copii, pot contacta Boem Club prin e-mail: [email protected], la numarul de telefon 0760 689 422 (0760 MUZICA) sau la sediul Boem Club din Str. Negoiu, nr. 11, sector 3, Bucuresti (zona Piata Alba-Iulia – Bd. Decebal).
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri