Lily Allen spune că viața de mamă i-a distrus cariera muzicală. „Am ales să mă concentrez asupra lor!”

Lily Allen a declarat că viața de familie i-a „distrus total' cariera pop pentru că a ales să dedice creșterii copiilor și să renunțe la muzică.  

Cântăreața devenită ulterior și actriță, în vârstă de 38 de ani, este de părere că femeile trebuie să decidă ce vor să își pună pe primul loc copiii sau cariera, afirmând ea a ales prima variantă.

Artista are două fete – Ethel Mary (11 ani) și  Marnie Rose (9 ani) cu fostul soț, Sam Cooper.

„Nu am avut niciodată o strategie când vine vorba de carieră, dar da, copiii mei mi-au distrus cariera. Îi iubesc și mă completează, dar în ceea ce privește celebritatea mea ca artist pop, au distrus-o total”, a spus Allen, ajunsă faimoasă cu hiturile Smile' și The Fear in the mid-Noughties'.

Cântăreața și-a lansat cel mai recent album (al 4-lea) No Shame, în 2018. Și s-a căsătorit cu David Harbour în 2020. „Mă enervează foarte mult când oamenii spun că poți avea totul pentru că, sincer, nu poți', a spus ea, în cadrul podcastului Radio Times, notează Daily Mail.

„Unii oameni își aleg cariera în locul copiilor și asta este prerogativa lor, dar părinții mei erau destul de absenți când eram copil. Simt că asta mi-a lăsat într-adevăr niște cicatrici urâte pe care nu sunt dispusă să le provoc eu fetelor mele. Am ales să dau înapoi și să mă concentrez asupra lor și mă bucur că am făcut asta” – a continuat ea.

Citește și – Hugh Jackman: 'Copiii mei nu vor să fiu celebru'

Tatăl lui Lily este actorul Keith Allen, în vârstă de 70 de ani, care și-a părăsit soția, pe producătoarea de film Alison Owen, în vârstă de 63 de ani, când Lily avea patru ani.

Lily a spus că „a ales să facă un pas înapoi și să se concentreze asupra copiilor' și este bucuroasă că a făcut-o, deoarece are o familie fericită acum.

Lily locuiește acum la New York cu copiii ei și cu David Harbour, în vârstă de 48 de ani, care a convins-o să se îndrepte către actorie.

Pentru interpretarea sa din 2:22 A Ghost Story', Lily a primit o nominalizare la premiul Olivier pentru Cea mai bună actriță în 2022.

Ea a  mai jucat anul trecut în filmul lui Martin McDonagh The Pillowman', pentru care a primit recenzii mixte.

Foto – instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri