Linia Deuteria Lux cu apa “vie”, in exclusivitate la Help Net

Nu putem trai fara ea mai mult de o saptamana, este parte esentiala a organismului uman si chiar imbatraneste o data cu noi. Apa, cea mai raspandita substanta de pe Pamant, este unul dintre marile secrete ale naturii, dar si un factori esential in cresterea calitatii si a duratei vietii umane.ESENTIALA pentru ca isi schimba de-a lungul timpului in organism, structura, compozitia si continutul informational, indeplinind functii specifice si MISTERIOASA pentru ca ascunde puteri nebanuite.


Fara nici o legatura cu minunata lume a basmelor, apa devine vie si capata proprietati estetice, terapeutice si de intretinere unice. In urma cu 25 de ani, cercetatorii romani de la la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice din Ramnicu Valcea, plecand de la studiul apei grele, folosite pentru dezvoltarea tehnologiilor nucleare si bogata in deuteriu, un izotop stabil al hidrogenului natural, au remarcat un lucru extraordinar la „apa usoara' (rezultata prin inlocuirea unui atom de hidrogen din molecula apei cu un atom de deuteriu): 0% toxicitate, 0% urma de nenatural.

Apa echilibrata sau usoara in deuteriu are numeroase efecte biologice: metabolice, neuropsihice, antitumorale si de control a proliferarilor benigne si maligne, de ameliorare a statusului cosmetologic cutanat si antipsoriazice.

Pretuind fiecare picatura, dermatocosmeticele Deuteria Lux combina proprietatile apei usoare cu asociatii complexe de principii active naturale (esente, uleiuri, extracte, vitamine), restabilind cu delicatete echilibrul dintre puritatea si senzualitatea cutanata. Produsele, dedicate nevoilor specifice si de baza ale ingrijirii pielii, sunt rezultatul unor studii stiintifice profunde si riguroase si poarta semnatura prof. Dr. Univ. Ioan Nedelcu, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati specialisti dermatologi romani, doctor in stiinte medicale, membru al Academiei Americane de Dermatologie si al Academiei Europene de Dermatologie si Venerologie.

'Intr-o zi, am fost solicitat sa acord ajutor unei frumoase si celebre doamne, prezentatoare la televiziune, care nu mai putea sa-si indeplinească obligatiile profesionale din cauza deteriorarii marcate a aspectului tenului ca urmare a solicitarilor speciale, caracteristice meseriei. Suferinta tenului frumoasei mele paciente s-a dovedit a fi foarte rebela, in ciuda utilizarii unei medicaÅ£ii adecvate, corect aplicate si dublate de corectarea dezechilibrului alimentar si existenÅ£ial. Rezolvarea, aproape miraculoasa, in cateva zile, am obtinut-o doar la asocierea utilizarii sistemice si locale (prin comprese umezite) a apei echilibrate in deuteriu. Am inceput apoi sa-i studiez  calitatile deosebite si astfel a luat nastere Deuteria Lux, o linie de produse dermatocosmetice unice in lume' povesteste prof. dr. Ioan Nedelcu.

Cum actioneaza produsele din linia Deuteria Lux – beneficii principale:

  • apa usoara din compozitie imbunatateste rapid performantele balantei hidrice cutanate (fiind o apa super usoara, echilibrata in deuteriu si hipotona se absoarbe mult mai repede si in cantitati mai mari in interiorul celulelor, exercitand un efect hidratant excelent;
  • imbunatatesc utilizarea glucozei si a grasimilor revitalizand metabolismul celular cutanat energetic;
  • influenteaza regenerarea celulara si intarzie imbatranirea pielii;
  • permit o respiratie foarte buna a pielii si a mucoaselor;
  • cresc puterea de aparare locala prin efectul imunomodulant;
  • ideale pentru utilizarea pe pielea sensibila datorita tolerantei cutanate excelente, amplificata de lipsa absoluta a toxicitatii.

Consumatorii nostri sunt din ce in ce mai informati si, in consecinta, mai pretentiosi in alegerile lor, motiv pentru care incercam in permanenta, sa mentinem ridicat nivelul serviciilor oferite si prin intermediul portofoliului de produse, cat mai variat si cat mai conectat la noutatile din piata. Cu siguranta, linia Deuteria Lux, stiinta si natura combinate in slujba sanatatii si a frumusetii pielii, reprezinta o inovatie ce merita adusa la indemana clientilor nostri.' a declarat Isabelle Iacob, director general Help Net.

Produsele Deuteria Lux sunt disponibile exclusiv in farmaciile Help Net selectionate din toata tara.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice