Lista de dorinte pentru Noul An

As fi inceput lista mea de dorinte spunand ca ea trebuie ajustata tinand cont de criza, dar asa de multa lume vorbeste despre ea, ca m-am saturat.

Prin urmare, lista mea si a prietenelor mele nu va fi deloc ajustata. Doar e o lista de dorinte, nu de cumparaturi.

Cea mai mare dorinta a mea este sa am mai mult timp pentru mine. In primul rand, ca sa citesc. Nu doar in metrou sau in pauza de masa. Si sa merg la teatru macar o data pe luna.

Imi voi reorganiza programul. Am de gand sa ma trezesc mai devreme, cand e liniste in casa, si sa am o ora doar pentru mine. Iar in loc de curatenia de weekend, voi „rata” o zi de smotru si voi merge la teatru.

Tot din categoria „timp pentru mine”, imi doresc sa fac mai multa miscare, dar care sa nu fie in jurul aragazului si nici pe langa aspirator. Sa merg la sala, de pilda, caci alergatul prin parc, desi mai ieftin, este un deziderat de mai lunga durata.

Poate la vara. Am vazut o sala de fitness la noi in cartier si cred ca investitia intr-un abonament este o investitie in mine. Pe termen lung. In plus, am vazut ca au o sala alaturata de joaca pentru copii de diferite varste, asa ca pot sa imi iau si fetitele.

Anul acesta va fi cel al reviziei generale. Am neglijat sanatatea contand pe varsta mea, dar lucrurile au inceput sa se schimbe. Scartaie putin pe ici, pe colo.

Nu ma plang, dar gata, am decis sa verific totul. Voi profita de abonamentul medical de la job si incep din ianuarie cu analizele de sange, ecografii, endocrine, internele, ginecologie, pielea (am niste alunite care trebuie verificate, mai ales ca am fost fan solar anii trecuti) si dintii.

Pe care neglijenta si ciocolata i-au cam necajit. Sa nu uit si cateva vizite la psiholog. Nu ca as avea probleme, dar am cate ceva de intrebat.

Pana acum am sacrificat concediile pentru examene, mutat, zugravit, ajutat parintii si bunicii la tara la diverse treburi, anul ce vine – gata! Voi cauta si voi gasi un sejur in strainatate.

Chit ca voi plati pentru aceasta vacanta tot anul, dar nu am de gand sa merg pana aici, aproape, si nici sa mananc din punga. Va fi cea mai frumoasa vacanta a vietii mele. Exotica si magica. Ultra-all-inclusive.

Desi pare cam „din carti”, imi doresc sa apreciez ceea ce am. Pentru ca ar trebui sa fiu destul de fericita cu familia mea, cu casa mea, cu hainele mele, asa cum sunt ele. Daca mi-as indeplini aceasta dorinta voi fi mai putin carcotasa.

Sa nu mai pierd timpul. Da, asta e dorinta mea. Sa nu radeti, ca nu e usor de implinit.
Problema mea se numeste procrastinare. Ia cititi voi mai bine despre asta si veti vedea ca si voi v-ati contaminat.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2


Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Relatii