Lista mea de dorinte

As fi inceput lista mea de dorinte spunand ca ea trebuie ajustata tinand cont de criza, dar asa de multa lume vorbeste despre ea, ca m-am saturat.

Prin urmare, lista mea si a prietenelor mele nu va fi deloc ajustata. Doar e o lista de dorinte, nu de cumparaturi.

 

Cea mai mare dorinta a mea este sa am mai mult timp pentru mine. In primul rand, ca sa citesc. Nu doar in metrou sau in pauza de masa. Si sa merg la teatru macar o data pe luna. Imi voi reorganiza programul.

Am de gand sa ma trezesc mai devreme, cand e liniste in casa, si sa am o ora doar pentru mine. Iar in loc de curatenia de weekend, voi „rata” o zi de smotru si voi merge la teatru.

Tot din categoria „timp pentru mine”, imi doresc sa fac mai multa miscare, dar care sa nu fie in jurul aragazului si nici pe langa aspirator. Sa merg la sala, de pilda, caci alergatul prin parc, desi mai ieftin, este un deziderat de mai lunga durata.

Poate la vara. Am vazut o sala de fitness la noi in cartier si cred ca investitia intr-un abonament este o investitie in mine. Pe termen lung. In plus, am vazut ca au o sala alaturata de joaca pentru copii de diferite varste, asa ca pot sa imi iau si fetitele.

Citeste continuarea in revista BABY – decembrie.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Revista