Little Dutch – jucăriile perfecte pentru vara aceasta

Pentru mulți copii, vara este cel mai frumos anotimp, ceea ce nu este deloc surprinzător, în condițiile în care au acces la nenumărate activități. Ce ar putea fi mai frumos decât zile lungi fără școală sau grădiniță petrecute în natură, în parc sau la plajă? Totuși, pentru ca activitățile să fie cât mai diverse și mai educative, cei mici au nevoie și de jucării pe măsură. Pentru a avea siguranța faptului că alegi variantele cele mai potrivite, merită să îți îndrepți atenția către produsele Little Dutch din cele doua colecții dedicate verii, Sailor Bay și Flowers & Butterflies, care transformă fiecare jucărie într-o adevărată lume magică datorită printurilor vesele.

Rolul jucăriilor Little Dutch în dezvoltarea copiilor 

Jucăriile joacă un rol esențial în promovarea activității fizice pe care copiii ar trebui să o desfășoare întrucât contribuie în mod direct la dezvoltarea motricității fine și grosiere. De exemplu, atunci când adună nisip sau când se joacă în piscină, micuții își folosesc simțurile tactile și vizuale și își dezvoltă motricitatea fină. Indiferent de perioada anului, copiii trebuie să aibă mereu acces la cele mai utile jucării care să le antreneze mușchii, să le îmbunătățească fizionomia corpului, iar colecțiile Sailor Bay și Flowers & Butterflies sunt ideale pentru fiecare activitate disponibilă la mare sau chiar acasă. 

Dezvoltă gândirea creativă a micuților cu jucăriile de vară potrivite 

Atunci când cei mici au ocazia să se joace liber, fără să fie constrânși de reguli, au posibilitatea de a-și dezvolta gândirea creativă. În special atunci când sunt ghidați cu calm și atenție, pot să își formeze opinii și să dezvolte capacitatea de a-și exersa jocul de rol. Jucăriile pentru plajă din colecția Flowers & Butterflies sunt exemplul perfect pentru că pot încuraja creativitatea prin faptul că cei mici pot crea diverse forme cu ele și își pot imagina diferite scenarii. Mai mult, în timpul jocului, copilul va fi mult mai receptiv din punct de vedere al comunicării, dezvoltându-și vorbirea și dicția. 

Îmbunătățesc abilitățile de rezolvare a problemelor 

Jucăriile Little Dutch sunt realizate cu foarte mare atenție la detaliile ce țin de funcționalitate. Așadar, o bună parte din jucăriile și produsele din colecțiile Sailor Bay și Flowers & Butterflies pe care le găsești la Câte-n Lună și-n Stele sunt create în așa fel încât să fie practice și să le ofere copiilor șansa de a descoperi lumea în cel mai eficient mod posibil.

Dezvoltă abilitățile de comunicare 

Plaja este un loc perfect pentru socializare, iar jucăriile pot ocupa un loc important în acest proces, în special dacă cel mic este dispus să împartă. Astfel, cu ajutorul unui set Sailors Bay de jucării pentru plajă, copilul poate începe un joc în care își poate exersa comunicarea și în care poate învăța mult mai ușor cum să își exprime emoțiile și sentimentele în timp ce se distrează alături de noii săi prieteni. Jucăriile Little Dutch mizează foarte mult pe latura educativă, motiv pentru care micuții sunt stimulați din toate punctele de vedere, învățând să împartă, să facă compromisuri și nu numai. 

Îi ajută să se concentreze mai bine 

Zilele la plajă pot fi foarte repetitive, iar dacă cei mici nu au o activitate constantă există mereu riscul să se plictisească. Așadar, unul dintre seturile de jucării Little Dutch, dedicat timpului petrecut pe plajă este ideal pentru ca cel mic să fie concentrat asupra activității pe care o face pentru mult mai mult timp. În plus, este foarte important să reții că un set de jucării gândit inteligent îi va oferi micuțului diverse forme de divertisment, iar el va găsi de fiecare dată o nouă variantă prin care să-și petreacă timpul. 

Pot contribui la conturarea unei legături mai puternice în familie 

Timpul petrecut în concediu, la mare, este un prilej ideal prin care să te reconectezi cu cel mic și prin care să petreceți cât mai mult timp împreună. Astfel, vei avea ocazia să te joci cu copilul și să construiți o relație puternică, bazată pe sentimente pozitive, dar care în același timp îl încurajează pe micuț să fie independent. Poți opta pentru o piscină pentru copii Sailor Bay și te poți bucura de o după-amiază distractivă cu micuțul tău în curtea din spatele casei sau pentru un colac de salvare pentru copii Flowers & Butterflies prin care puteți descoperi împreuna tainele înotului. 

Jucăriile din colecția de vară Little Dutch îndeplinesc toate nevoile unui copil 

La Câte-n Lună și-n Stele poți descoperi o gamă largă de produse din colecțiile Sailor Bay și Flowers & Butterflies, de la costume de baie și până la accesorii precum ochelarii de soare sau plăcile de înot, astfel încât să te bucuri de o diversitate mai mare de produse din care poți alege. Foarte important pentru aceste două colecții este faptul că au fost realizate în printuri unitare, care le fac și mai atractive atât pentru părinți, cât și pentru copii. 

În primii ani de viață, indiferent că este vorba despre jocul în curte, la piscină sau la plajă merită să ai în vedere calitatea jucăriilor pe care le alegi. Little Dutch este un brand recunoscut pentru calitatea produselor, jucăriile fiind realizate din materiale precum PVC-ul durabil, non-toxic, spumă rezistentă sau plastic. Important este să alegi jucăriile în funcție de nevoile copilului și să îți concentrezi atenția pe latura educativă a jucăriilor pe care le cumperi. Astfel, cel mic va avea parte de o dezvoltare armonioasă, guvernată de produse de înaltă calitate și de jucării eficiente care se raportează la toate nivelurile de evoluție ale micuțului tău. 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial
Buton