Liv Tyler cu burtica la vedere (din nou)

Însărcinată și fericită (din nou) la 37 de ani, Liv Tyler radiază. Actrița a postat pe contul ei de instagram o nouă poză cu burtica xxl, surprinsă în studioul bunei ei prietene, actrița și pictorița Jemima Kirke.

Liv a confirmat că va avea un copil cu iubitul ei, Dave Gardner (pe care l-a întâlnit prima oară acum 7 ani, prin prietena ei, Kate Moss) abia în septembrie anul acesta, când burtica era deja vizibilă pentru toată lumea.

Actrița a învățat destul de repede lecțiile celebrității, nu că s-ar fi expus foarte mult public în anii trecuți, și este destul de rezervată în ceea ce privește declarațiile despre viața personală.

Cea de-a doua sarcină îi priește frumoasei Liv Tyler, care se simte foarte bine în corpul ei și feminină. 'Ești mai prezentă în corpul tău când ești însărcinată. Sarcina m-a făcut să mă simt o mai bună mamă pentru Milo. Pe de altă parte, parcă devii și tu mai copil – atunci când îmi e somn, trebuie să dorm imediat, când mi-e foame, la fel' – spunea actrița într-un interviu acordat când împlinise 5 luni de sarcină.

Până la prima poză oficială cu cel de-al doilea copil al actriței, ne mulțumim și cu instantaneele cu burtică.

foto Hepta

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie