Liv Tyler cu burtica la vedere (din nou)

Însărcinată și fericită (din nou) la 37 de ani, Liv Tyler radiază. Actrița a postat pe contul ei de instagram o nouă poză cu burtica xxl, surprinsă în studioul bunei ei prietene, actrița și pictorița Jemima Kirke.

Liv a confirmat că va avea un copil cu iubitul ei, Dave Gardner (pe care l-a întâlnit prima oară acum 7 ani, prin prietena ei, Kate Moss) abia în septembrie anul acesta, când burtica era deja vizibilă pentru toată lumea.

Actrița a învățat destul de repede lecțiile celebrității, nu că s-ar fi expus foarte mult public în anii trecuți, și este destul de rezervată în ceea ce privește declarațiile despre viața personală.

Cea de-a doua sarcină îi priește frumoasei Liv Tyler, care se simte foarte bine în corpul ei și feminină. 'Ești mai prezentă în corpul tău când ești însărcinată. Sarcina m-a făcut să mă simt o mai bună mamă pentru Milo. Pe de altă parte, parcă devii și tu mai copil – atunci când îmi e somn, trebuie să dorm imediat, când mi-e foame, la fel' – spunea actrița într-un interviu acordat când împlinise 5 luni de sarcină.

Până la prima poză oficială cu cel de-al doilea copil al actriței, ne mulțumim și cu instantaneele cu burtică.

foto Hepta

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie
Buton