Liv Tyler are tot ce și-a dorit

Liv Tyler a înduioșat fanii din întreaga lume postând pe contul ei de Instagram 2 poze cu burtică – una pentru fani, alta pentru iubitul ei, David Garner. Actrița de 37 de ani are, în sfârșit, tot ce și-a dorit – după propriile ei mărturisiri.

Liv, care mai are un băiețel de 9 ani din căsătoria cu Royston Langdon, a declarat într-un interviu că de când este însărcinată a doua oară se simte 'mai mamă' pentru Milo și că un mare avantaj al sarcinii – din punctul ei de vedere –  este acela că nu trebuie să-și mai supravegheze în permanență dieta.

Actrița se bucură din plin de această nouă fază a vieții ei, în care toate lucrurile îi merg din liv instagramplin și profesional, dar și personal – (în afară de al doilea copil, pe care și-l dorea de multă vreme, actrița tocmai a cumpărat o casă la 'țară', în apropiere de New York, pe care a și renovat-o deja)-  'Apropiații mei știu că practic tot ce mi-am dorit s-a împlinit așa, ca peste noapte, în decursul acestui ultim an' – a mărturisit Liv fericită, în interviul pentru Town & Country.

foto Hepta, Instagram Liv Tyler


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie