Lotiune de corp – Elmiplant

Lotiune de Corp Intensiv-Hidratanta
Avand o textura non-grasa, Lotiunea de Corp Intensiv-Hidratanta elmiplant hraneste si protejeaza pielea uscata, lasand-o catifelata si confortabila pana la 24 de ore.

Imbogatita cu Iaurt si Bambus, aceasta lotiune stimuleaza hidratarea pielii in mod natural, imbunatatindu-i textura si in acelasi timp prevenind deshidratarea. Se absoarbe rapid, lasand o senzatie placuta pe piele.

Iaurtul, un cocteil natural de proteine, minerale si vitamine, hidrateaza instantaneu zonele uscate si deshidratate. In acelasi timp, extractul de Bambus hraneste si protejeaza pielea, conferindu-i o textura fina si delicata.

Pret: 12 LEI, 250 ml.

Lotiune de Corp Revigoranta
Lotiunea de Corp Revigoranta elmiplant iti rasfata pielea printr-o explozie de hidratare, lasand-o catifelata si improspatata. Bogat in vitamine si minerale, Uleiul esential pur de Lamaie Verde imbunatateste tonusul pielii, avand in acelasi timp efecte de revigorare a mintii si trupului.

Extractul de Gutuie mentine echilibrul de hidratare al pielii pe durata intregii zile, pentru o senzatie perfecta de catifelare.
Precum roua proaspata a diminetii, aceasta lotiune incantatoare iti asigura o hidratare constanta de-a lungul zilei. Se absoarbe rapid, lasand o senzatie placuta pe piele.

Pret: 12 LEI, 250 ml.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice