Lucreaza singura un puf pentru camera copiilor

Este confortabil, haios si practic, in mod sigur le va placea si celor mici.

Materiale necesare: panza de bumbac, de patru culori diferite (8 patrate a cate 27 x 27 cm; un fir gros pentru nodul din mijloc; un cub de burete pentru umplut; ata de cusut.

1. Se cos unul de altul cate patru patrate, pentru a obtine doua careuri. Masoara un tiv de cate 1 cm de la fiecare margine la cust, conform desenelor alaturate, pentru a obtine in final doua patrate a cate 55 cm (1 cm va fi tivul din marginile exterioare).

Pentru ca, mai mult ca sigur, nu vei avea imprimeuri de aceeasi culoare ca cele alese de noi, noteaza-ti corespondentul fiecarei laturi sau fiecarei culori, ca sa stii mai tarziu care parte de care se va coase.

2. Se cos laturile, urmarind schema: a cu a, b cu b etc. Cand e gata pe jumatate, se introduce buretele, se masoara si se centreaza, apoi se continua coaserea.

Nodul din mijlocul pufului se face din doua firemai groase, de culoare contrastanta intre ele. Intai se coase dosul de fata in punctul din mijloc, pentru a fixa mai bine buretele. daca ai un ac care iti permite sa strecori prin urechea lui firele, poti coase si nodul, daca nu realizeaza-l separat si prinde-l..


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Creativ