Luptă eficient împotriva insectelor cu gama RepelX

Vara, înțepăturile de insecte sunt frecvente și greu de suportat. De aceea, zilnic ar trebui sa purtăm la noi un produs care să ne protejeze de înțepăturile de insecte ori de câte ori îl aplicăm pe piele. Rolul acestuia, în general, este de a ține la distanță țânțarii, însă datorită noilor formule, produsul antiinsecte, precum spray-ul poate să protejeze pielea și de căpușe, păianjeni sau ploșnițe.

RepelX Spray împotriva țântarilor și a altor insecte are efect de până la opt ore împotriva înțepăturilor de insecte și poate fi folosit atât de adulți cât și de copii, începând cu vârsta de 3 luni, dar și de femeile însărcinate. Produsul are miros plăcut și discret.

Însă ce este de făcut când uiți să folosești un astfel de produs, care să te protejeze de întepăturile de insecte? Când apar primele simptome de la înțepătură, înroșirea zonei și senzația de mâncărime, este importantă aplicarea unui produs de tip gel, care să calmeze zona iritată.

Simptome ale mușcăturii de insecte sau ale înțepăturilor de țânțari:

  • umflături
  • mâncărime
  • roșeață sau erupție cutanată
  • căldură pe și în jurul locului mușcăturii sau a înțepăturii
  • durere la nivelul zonei afectate
  • amorțeală sau furnicături în zona afectată

Totodată, ulterior, pot apărea și alte simptome ale simplei înțepături de țânțar. Prin aceasta se pot răspândi afecțiuni de la animal la om, dar și de la o persoană la alta.

Înțepăturile de insecte

Înțepăturile de țântari nu pot fi prevenite în totalitate, însă pot fi prevenite cu ajutorul produsului antiinsecte, a vestimentației și a plaselor de la uși și ferestre. Mușcăturile de păianjen, în schimb, se vindecă mai greu decât alte mușcături de insecte și pot afecta țesuturile pielii. La fel se întâmplă și în cazul puricilor. De aceea, este important ca zona afectată să se mențină curată pentru a reduce riscul de infecție.

Înțepătura de viespe, pe de altă parte, precum și cea de albine, poate fi inconfortabilă și dureroasă, însă în majoritatea cazurilor se vindecă repede, chiar dacă apare o umflătură și pot apărea complicații, în cazul în care persoana este alergică.

Mușcătura de căpușă, însă, poate fi periculoasă. Aceasta nu creează disconfort, dar pe termen lung pot apărea complicații și poate da naștere anumitor afecțiuni autoimune.

Cum poți combate simptomele cauzate de înțepăturile de insecte

RepelX Gel calmează rapid mâncărimea și iritația pielii, cauzate de înțepăturile de insecte (țânțari, căpușe, pureci, ploșnițe, albine, viespi, bondari, tăuni, furnici, păianjeni, acarieni), datorită combinației de uleiuri (Litsea cubeba, mentă, neem, cuișoare, mușcată, wintergreen, lemongrass) pe care le conține.  Totodată, dă o senzație plăcută de răcorire pe zona de piele pe care se aplică, și, în plus, are miros plăcut și discret.

Elementele antiinflamatorii din uleiul de cuișoare fac ca acest ulei să fie extrem de liniștitor. Când este utilizat local, uleiul esențial de cuișoare ajută la calmarea pielii iritate și la reducerea aspectului de roșeață.

Uleiul de lemongrass este un excelent tonic pentru piele și are proprietăți antifungice. Litsea cubeba are proprietăți astringente blânde și are, de asemenea, rol antibacterian, ajutând la reducerea umflăturilor și înroșirii pielii. La nivel local, uleiurile de mentă și wintergreen au efect analgezic și dezinfectant, dând o senzație plăcută de răcorire.

Cu proprietățile sale regenerative, uleiul de neem permite pielii să lupte împotriva agenților patogeni, fiind bogat în acizi grași esențiali, trigliceride, vitamina E și calciu. Totodată, este un remediu natural pentru simptomele eczemelor, cum ar fi mâncărimea pielii uscate.

Uleiul de mușcată calmează pielea iritată, are rol cicatrizant și ajută celulele pielii să se regenereze în mod natural, lăsând pielea mai curată și cu o strălucire naturală. Glicerina este un umectant utilizat în creme, cu efect de hidratare. O parte din activitatea sa este de a facilita reacția enzimatică la nivelul pielii. Astfel, ajută la exfolierea celulelor moarte de la suprafața pielii.

RepelX Gel se absoarbe rapid la nivelul pielii și poate fi utilizat atât de adulți cât și de copiii cu vârstă de peste 3 ani. Produsul se poate achiziționa din farmaciile Catena.

URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial