Lush Fresh Handmade Cosmetics

Grease Lightning – gel de curatare ten pentru problemele acneice cu cimbru, rozmarin si ceai.
Am creat gelul de curatare a tenului Grease Lightning pentru persoanele care au probleme la nivelul tenului.

Cu o atingere usoara de arbore de ceai si rozmarin, gelul antibacterian isi face simtita prezenta imediat. Folositi-l pe un punct sau mai multe si observati cum se contracteaza si se retrag.

Acest gel de curatare trebuie aplicat direct pe problema acneica (cos) iar acesta se va usca, vindeca si cicatriza, iar problemele existente anterior vor disparea. Nu trebuie aplicat pe toata suprafata tenului.
Pret: 32.80 lei

Vanilla Delite – crema pentru corp cu nuca de cocos, kiwi si vanilie.
Cremele de corp Lush pe care le punem in recipentele negre sunt mai consistente decat cele din flacoanele transparente (desigur reciclabile 100%) precum Vanilla Delite.

Am stalcit cuvantul „delight” (desfatare) pentru a ne amuza, nu ca sa enervam echipa de redactare. Este important sa mentionam ca am facut aceasta crema cu minunate uleiuri si mai multe feluri de unt usor-inclusiv cu ingredientele hawaiene tamanu si monoi-cu apa de nuca de cocos organica si cu parfumul Vanilla Mountain.
Pret: 70.80 lei

Sugar scrub exfoliant anticelulitic cu ulei de lavanda si ulei de fenicul.
Sugar Scrub este un scrub usor abraziv, dar este foarte bun pentru pielea ta. Exfoliaza pielea, prin indepartarea celulelor moarte si ii reda fermitatea.

Uleiul de fenicul , cunoscut ca un bun tratament pentru combaterea celulitei, tonifiaza pielea, iar uleiul de lavanda trateaza pielea si ajuta la o circulatie buna a sangelui.
Pret: 19.80 lei


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice