Mădălina Ghenea a născut o fetiță!

Mădălina Ghenea a născut. Frumoasa româncă a devenit pentru prima dată mama. Ea a are o fetiță și, deși și-a dorit foarte multe să nască natural, ea a născut până la urmă printr-o cezariană de urgență.

Mădălina Ghenea a născut o fetiță după un travaliu ce a durat aproximativ zece ore. Din păcate însă, în ciuda eforturilor ei, nu a putut să nască natural, ci prin cezariană de urgență.

Mădălina Ghenea a rămas însărcinată chiar după prima lună de relație, dar ea a reușit să țină acest lucru secret luni bune.  Sarcina Mădălinei Ghenea a fost un subiect controversat mai multe luni de zile, însă confirmarea a venit la începutul lunii marti. Atunci când Mădălina a realizat un pictorial în care i se vedea clar burtica destul de proeminentă.

Mădălina Ghenea și-a dorit foarte mult un copil

Mădălina Ghenea și iubitul ei, Matei Stratan, au fost extrem de entuziasmați la aflarea veștii.

'În sfârșit mi se îndeplinește cea mai mare dorință, am găsit liniștea pe care cu toții o căutăm. E minunat să găsești cel mai cald cămin în partenerul tău, oriunde ai fi. În mai-iunie voi avea trei contracte, iar ea va fi cu mine. De îndată ce se va putea, vom începe să călătorim. Este visul meu să-i arăt lumea', a povestit Mădălina Ghenea pentru Elle.ro

Mădălina Ghenea și-a dorit foarte mult un copil, în trecut ea a postat mai multe imagini cu nepotul ei, dar și cu alți copilași, semn clar că abia aștepta să devină mămică.

 

Citește și: Mădălina Ghenea și-a vizitat fiul adoptat în Haiti


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii