Magazine pentru copii cu reduceri de Black Friday

Viata de parinte nu e deloc usoara, mai ales cand vine vorba despre cheltuieli, care stim atat de bine ca sunt foarte multe. De aceea, perioadele de reduceri mi se pare momentele ideale pentru a face o serie de investii pentru copii, de la hainute si jucarii, pana la mobilier si accesorii, in functie de ce are fiecare nevoie. In aceasta perioada este bine sa profitam de reducerile care vin de Black Friday in foarte multe din magazinele online, pentru ca timpul este foarte pretios si decat sa alergi prin magazine dupa cumparaturi, este mult mai simplu si rapid sa faci o comanda online si sa iti vina acasa produsele.

Iata o lista cu magazine pentru copii, care vor avea anul acesta reduceri de Black Friday.

eMAG pregateste oferte de Black Friday pe data de 20 noiembrie si ne invita sa ne sfatuim cu prietenii si familia si sa adunam toate dorintele pentru a ca venit momentul sa ne rasfatam.

Pentru cei mici, eMAG are o sectiune special dedicata cu produse pentru ei, de la scutece si mancarica, la articole pentru ingrijire si sanatate, la jucarii si hainute, dar si carucioare, scaune auto, mobilier pentru camera si articole pentru distractia de iarna, precum saniute.

emag

 

Kurtmann.ro ne invita sa alegem din cele peste 1.000 de modele de hainute, avand o gama larga de bluze, camasi, fuste, rochite, pantaloni, tricouri si jachete. De asemenea, la toate cumparaturile de peste 190 de lei, se asigura transport gartuit oriunde in tara.

Somproduct.ro pregateste reduceri de Black Friday la produse pentru camera copilului. Astfel, veti gasi o gama variata de produse, de la patuturi si saltele pentru bebelusi, la mobiler pentru juniori si birouri pentru micii scolari, dar si covoare si corpuri de iluminat pentru copii.

 

mobilier

BestKids ne asteapta cu o gama foarte variata de produse pentru bebelusi si copii, dar si cu idei pentru cadouri, lichidari de stoc si chiar produse resigilate. De Black Friday, vom putea alege la preturi reduse, jucarii, hainute si costume, produse pentru camera copiilor, dar si pentru gradinita sau scoala, produse pentru igiena si siguranta celor mici, dar si accesorii pentru bebelusi.

bestkids

BigStep magazinul de incaltaminte pentru copii, comercializeaza peste 1.000 de modele, mai mult de 80% dintre acestea fiind aprobate si recomandate de asociatiile medicale de podiatrie ca fiind benefice cresterii si dezvoltarii sanatoase a picioarelor copiilor.

BigStep a pregatit o saptamana intreaga de reduceri, in perioada 16 – 22 noiembrie 2015, astfel: in 16  si 17 noiembrie ofera 20% reducere, in 18 si 19 noiembrie ofera 30% reducere, pe 20 noiembrie ofera un discount de 40%, iar in zilele de 21 si 22 noiembrie continua saptamana de reduceri cu un discount de 30%.

bigstep

 

Zambirici, universul personajelor preferate, este un magazin online cu produse pentru pitici, iar de Black Friday, veti putea vedea ofertele speciale din multe categorii precum jucarii, hainute, accesorii pentru plimbare dar si decoratiuni creative si rechizite pentru scoala si gradinita.

zambirici

 

Nichiduta.ro se adreseaza copiilor de toate varstele si parintilor, oferidu-le o gama completa de produse pentru copii de la articole si accesorii pentru bebelusi, scaune de masa, patuturi, pana la carucioare, balansoare, triciclete produse de igiena si sanatate sau jucarii. Ofertele de Black Friday incep pe 20 noiembrie la ora 00:00 si se anunta reduceri de pana la 70%.

nichiduta

ElfBebe este un magazin online cu articole de calitate pentru bebelusi, copii si mamici – jucarii, carucioare, scaune auto, patuturi, balansoare, hainute si multe surprize pentru mamici, tatici si pitici. Iar de Black Friday, te asteapta cu o serie intreaga de reduceri care mai de care mai avantajoase si atractive.

elfbebe

Magazinul online Pantofiori Veseli te asteapta cu cea mai variata selectie de incaltaminte dedicata bebelusilor, fetitelor si baietilor mereu in trend si ofera un sortiment diversificat de incaltaminte pentru orice anotimp, ocazie si personalitate a copilului iar de Black Friday te astepata cu reduceri speciale pentru cei mici astfel:  incepand de astazi si pana pe 27 noiembrie vor avea zilnic 6 produse la mega reduceri cuprinse intre 9% si 49%, iar in zilele de vineri, pe 20 si 27 noiembrie, toate preturile vor fi reduse.

pantofioriveseli

Apiland, vine in intampinarea clientilor sai cu o gama variata de produse apicole in forma lor pura, cruda, neprelucrata, asa cum ne sunt ele oferite de natura pornind de la ideea ca orice astfel de produs are o eficienta terapeutica maxima. Astfel, va asteapta pe 20 noiembrie sa descoperiti ofertele speciale de Black Friday din magazinul online.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie