Magicele personaje Disney sosesc in Romania

Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck si Daisy Duck se intalnesc cu copiii din Romania pe 26 si 27 Noiembrie

Compania Walt Disney anunta vizita indragitelor sale personajelor in Romania, cu ocazia aniversarii a 20 de ani de la aparitie revistei Donald Duck. Celebrii Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck si Daisy isi dau intalnire cu micutii in centrele comerciale Sun Plaza Mall (26 noiembrie) si Iris TITAN Shopping Center (27 noiembrie) din Bucuresti, incepand de la ora 14:00.

Copiii prezenti la eveniment vor avea sansa sa ii cunoasca si sa se fotografieze cu magicele personaje sosite direct de la Disneyland Paris. In plus, cei mici vor putea experiementa din plin magia Disney in spatiile special amenajate in centrele comerciale Sun Plaza Mall si Iris Shopping Center: planse de colorat, premii, proiectii ale serialelor Disney Channel, jocuri video si multe alte activitati surpriza.

Celebrele personaje animate pot fi urmarite si in sezonul doi al seriei Sa radem cu Mickey Mouse!' recent lansat la Disney Channel. Sa radem cu Mickey' este o serie de episoade scurte clasice, in care Mickey, Donald, Goofy si prietenii lor isi prezinta fantasticele aventuri, incalzind inimile micutilor telespectatori si ale familiilor lor.

Cei mai nerabdatori dintre copii ii mai pot vedea pe cei patru magici chiar de vineri, 25 noiembrie, la emisiunea „Romania, zi de zi!' de pe TVR 1 cu incepere de la ora 8:00.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri