Magie pentru intreaga familie la Premiera spectacolului SMALL Magic Show

Sambata, 27 februarie, ora 20.00 la Teatrul Foarte Mic va avea loc, sub patronajul Teatrului de Magie, premiera spectacolului de iluzionism Small Magic Show.

Magicianul Andrei Teasca, alaturi de Stefania Banica, Cristina Strecopitov si Emil Dragan vor purta spectatorii intr-o incursiune de neuitat in arta iluzionismului.

Acest lucru va fi posibil printr-o suita de momente incitante si uimitoare, selectate din spectacolele realizate pana in prezent de Teatrul de Magie: Magic Show, Kids Magic Show, Comic Magic Show si Xtreme Magic Show.

Spre deosebire de aceste spectacole, care se adreseaza cu precadere unei anumite categorii de varsta: copii, tineri sau adulti, Small Magic Show reuneste intreaga familie intr-un cadru intim si elegant si se dezvaluie ca un spectacol-colaj.

Biletele s-au pus in vanzare la Casa de bilete a Teatrului Foarte Mic si pe site-ul www.bilete.ro. Pretul unui bilet este de 25 lei.

Teatrul de Magie este prima institutie din Romania care aduce in atentia publicului fascinanta arta a magiei, propunandu-si sa o promoveze ca arta de spectacol si sa dezvaluie spectatorilor diversitatea stilurilor acesteia.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri