Farmaciile Help Net lansează ”Mai sănătos, mai fericit”

Farmaciile Help Net lansează Mai sănătos, mai fericit', o nouă campanie de comunicare a cărei idee principală subliniază importanţa fericirii pentru starea de sănătate.

Ştiai că optimiştii se vindecă mai repede şi se îmbolnăvesc mai greu? Asta pentru că ei sunt mai fericiţi. Şi astfel, mai sănătoşi. Este dovedit ştiinţific că nefericirea şi stresul pot duce la probleme de sănătate, deoarece afectează sistemul imunitar. Din păcate, românii se numără printre cele mai nefericite popoare. Într-un raport mondial al fericirii publicat recent, ţara noastră se află abia pe locul 90, în urma unor ţări precum Pakistan, Kosovo, Libia sau Ghana.

Toate acestea ne-au motivat să aducem o schimbare în bine în jurul nostru prin noua campanie Mai sănătos, mai fericit'. Fericirea este o alegere personală şi depinde doar de noi înşine să o simţim.

Din fericire, fericirea se poate reînvăţa! Astfel, pe site-ul www.helpnet.ro şi în farmacii, se vor găsi sfaturi pe care am putea să le urmăm pentru a ne simţi mai fericiţi şi, deci, mai sănătoşi: de exemplu, să fim mai optimişti, să apreciem lucrurile bune din viaţa noastră, să râdem mai mult, să petrecem timp cu oameni dragi, să dăruim. Şi lista poate continua…

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.helpnet.ro

Cu toţii avem puterea de a schimba în bine viaţa noastră şi a celor din jur. Lumea ar deveni mai bună dacă fiecare din noi ar învăţa să se bucure mai mult şi ar face o faptă bună pentru o altă persoană, insuflându-i acesteia dorinţa de a face la rândul său un gest frumos pentru altcineva – căci binele atrage bine. Ne dorim să oferim tuturor inspiraţia pentru a se simţi mai fericiţi.' a declarat Isabelle Iacob, director general al Help Net Farma SA.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri