Mama acuzata de abuz, dupa ce acest clip a devenit viral

O mama ce s-a dus cu copilul la un salon specializat, pentru a-i da gauri de cercei, a intrat in atentia opiniei publice internationale dupa ce foarte multi utilizatori au acuzat-o de abuz.

Clipul cu intamplarea, ce poate fi dificil de privit pentru cei mai sensibili, a fost postat in mediul online si arata o fetita de cateva luni ce sta in bratele mamei, intr-un scaun de salon, in timp ce doua angajate se pregatesc sa ii dea gauri pentru cercei.

Majoritatea oamenilor au condamnat decizia mamei

Initial, copilul este extrem de linistit si chiar zambeste larg, insa imediat ce pistolul de special cu care se dau gauri strapunge urechile bebelusei, cea mica incepe sa planga puternic.

Mai bine de 12000 de persoane au comentat la clipul postat pe Facebook, majoritatea condamnand decizia mamei:
„De ce ai face asta? Bietul copil era deja stresat. Abuz, n-ar trebui permis!”
Una dintre utilizatoare poveste propria patanie cu gaurile de cercei: „Parintii mei s-au decis sa imi dea gauri in 4 locuri diferite in urechi cand aveam o luna. Se pare insa ca sunt alergica la bijuterii si nu le pot purta, iar acum am 4 gauri inutile in urechi, care se infecteaza de 2-3 ori pe an, iar medicul spune ca nu se vor vindeca niciodata.”

In acest moment in Statele Unite, locul in care clipul a fost filmat, nu exista legi care sa previne pe nimeni, indiferent de varsta, sa isi dea gauri. Procedeul este permis atat timp cat este parintele prezent sau isi da aprobarea, prin urmare mama nu a incalcat nicio lege.

Cu toate acestea, multi considera ca fetita a fost supusa unei traume inutile, ce nu are ca scop decat impodobirea ei cu bijuterii.

In acelasi timp, alti parinti sau utilizatori sustin ca este mai bine sa faci aceste gauri copiilor cat sunt inca mici, astfel evitand traume pe viitor.

Citeste si: A primit numeroase amenintari cu moartea dupa ce a pus o poza cu fetita ei pe Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau