Mama aspru judecata de internet, dupa ce a aratat cadourile copiilor sai pentru Craciun

O mama si-a urcat utilizatorii de Facebook in cap dupa ce a pregatit copiilor ei cadouri in valoare de aproape 1900 euro. Femeia sustine ca nu vrea sa lase pe nimeni sa o faca sa se simta vinovata pentru ca doreste sa isi rasfete copiii.

O mama australiana ce are trei copii a reusit sa socheze internetul aratand cadourile pe care Mos Craciun urmeaza sa le aduca copiilor ei, in valoare de 1900 euro.

Femeia a reusit performanta de a strange un munte de cadouri pentru cei trei copii ai sai pe parcursul a 5 luni de zile, timp in care le-a ascuns in dulapuri.

Mama a pregatit un munte de cadouri, ce valoreaza aproape 1900 euro

Pentru a avea parte de o reactie pe masura, mama a impartasit imaginile pe Facebook cu un intreg grup de mame.

Dintre acestea, multe s-au aratat de-a dreptul surprinse de numeroasele cadouri, in timp ce altele nu s-au abtinut sa exprime faptul ca sunt prea multe jucarii deodata.

Printre obiectele pe care Mos Craciun urmeaza sa le aduca copiilor sai se numara si biciclete, jocuri video si animale de plus.

Citeste si: Medicii pediatri au decis: Acestea sunt cele mai bune jucarii pentru dezvoltarea copiilor

 Expertii sustin insa ca performanta nu e deloc laudabila

Parintii nu le fac copiilor lor niciun favor daca ii coplesesc cu cadouri, explica Sharon Witt, expert in educatie.
Cu acest tip de abordare, nu facem decat sa incurajam copiii sa astepte mereu altceva.


La polul opus, femeia recomanda ca parintii sa isi invete copiii despre moderatie si sa le transmita copiilor spiritul Craciunului ca fiind o sarbatoare despre generozitate, nu despre cadourile primite.
Pentru a mentine insa copilul fericit, femeia sugereaza ca parintii sa aleaga cateva din obiectele pe care cei mici le doresc pentru a le trimite Mosului.

 

Imagine: Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau