Mama ghemuita intr-un patut ruginit de bebelus, in cel mai mare spital din Craiova

Imaginea surprinsa de un barbat, in care sotia sa doarme cu bebelusul sau intr-un patut de copil din Spitalul nr. 1 de Urgenta din Craiova a revoltat mii de oameni. In lipsa de alternativa, mama copilului doarme ghemuita intr-un patut ruginit de bebelus, pentru a putea fi alaturi de cel mic.

Poza a fost postata de tatal copilului pe contul sau de socializare, impreuna cu un mesaj in care barbatul reproseaza conducerii lipsa de dotari, lipsa de interes, dar si lipsa de igiena din spital, sustinand ca mamele sunt deoseori ciupite de gandaci.

Paturi vechi de peste 30 de ani, gandaci in saloane, miros insuportabil

„Spitalul nr 1 de urgenta Craiova 2018 sectia pediatrie. Cum este posibil in sec 21 sa existe intr-un spital de urgenta asemenea condiții, asemenea paturi vechi de peste 30 ani, sa dormi cu copilul intr-un pat 1500×800 dacă este si atat, fără perne, fara paturi.

Numai de furat sunteti buni, dar sa modernizati un spital nu vreti ca nu va mai saturați de bani… Femeile muscate de fel si fel de ganganii, un miros insuportabil in saloane, fara un frigider sa iti pui mâncarea, fără un dulap sa iti pui hainele… fără, fără, fără…'a scris revoltat tatal copilului pe Facebok.

Situatia este confirmata si de catre parintii revoltati ce au reactionat la postare, sustinand ca la randul lor au fost nevoiti sa isi pazeasca bebelusii de gandaci in acel spital si au avut parte de acelasi tratament.

Cum a raspuns spitalul acuzatiilor:

In replica, purtatorul de cuvant al spitalului a lamurit transant problema si a sfatuit parintii sa se adreseze conducerii in scris, nu pe Facebook: „Dacă cineva are nemulţumiri legate de condiţiile din acest spital trebuie să se adreseze conducerii unităţii medicale, în scris. Nu să posteze poze pe Facebook. Conducerea va analiza cele semnalate şi o să ia măsuri pentru îmbunătăţirea situaţiei

Imagine: Facebook Șharpé Pýlan Yőnutż 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau