Mama luata pe sus de politisti, in fata copilului sau, intr-un mall din Bucuresti

Imaginile in care o mama este luata pe sus si dusa la sectie cu forta de politisti, in fata copilului ei, au fost postate sambata pe Facebook, de un martor la incident.

O mama a fost luata pe sus de politisti, intr-un mall bucurestean

In clipul video se poate vedea cum femeia se opune retinerii de catre doi politisti, care in cele din urma reusesc sa o duca pe mama in parcarea mall-ului si sa o urce in masina de politie.

In tot acest timp, pe fundal se pot auzi tipetele celor din jur, ale mamei si ale copilului, acesta din urma asistand la intreaga scena.

 

Potrivit utilizatorului care a incarcat clipul pe reteaua sociala, politia ar fi venit la fata locului in urma unei altercatii petrecute intre mama si o alta clienta.

Politia are insa o alta versiune. Potrivit autoritatilor, in seara cu pricina, s-a primit un apel la 112, prin care o angajata a complexului comercial anunta ca o femeie isi agreseaza copilul minor.
In postarea publicata pe pagina Politie Romane, autoritatile sustin ca femeia a refuzat sa se legitimeze, a incercat sa plece si chiar a lovit unul dintre politisti si l-a muscat pe celalalt.

Copilul, sustin sursele citate, ar fi fost preluat de prietenii femeii si ar fi ajuns ulterior in grija bunicilor.
In urma audierilor s-a dispus retinerea mamei pentru savarsirea infractiunii de ultraj.

Imaginile au starnit numeroase reactii pe Facebook, multe dintre ele condamnand modul de abordare a fortelor de ordine, altele condamnand comportamentul mamei.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau