Mama si-a abandonat fetita la o luna dupa nastere. Peste 9 luni, tatal a intrat pe internet si a scris acest mesaj

In luna ianuarie 2015, Richard Johnson a devenit tatic pentru prima data la numai 21 de ani. Micuta Persephone a fost o minune care i-a produs mari emotii. Fiind atat de tanar si la primul copil nu stia daca poate fi tatal de care ea are nevoie.

Dar la numai o luna dupa nastere, partenera lui de viata a plecat de acasa si a luat fetita cu ea. S-a răzgândit repede și l-a sunat pe Richard spunându-i că va da copilul spre adopție dacă nu vine repede să-l ia. Așa că bărbatul s-a urcat în primul avion și a mers să-și ia fetița acasă. Pe drum și-a dat seama că la 21 de ani va fi tată singur, rol pentru care nu simțea că este pregătit.

Dar la scurt timp a descoperit pagina de Facebook Life of Dad, și și-a dat seama că nu este singurul bărbat nevoit să se descurce singur cu o fetiță.

În noiembrie 2015 el a trimis acest mesaj către ceilalți tătici singuri care citesc pagina de Facebook.

'Ma numesc Richard Johnson si sunt tata singur pentru o fetita frumoasa pe nume Persephone. Mama ei a plecat cam la o luna dupa ce s-a nascut. Inca nu stim exact de ce ne-a parasit, dar credem ca depresia post-partum a influentat-o.

In primele saptamani in care am fost doar eu cu ea, am dat din greseala peste aceasta pagina de Facebook. Gandul de a fi tata ma speria si imi dadea mari emotii. Dar la un moment dat m-am trezit ca sunt tata singur si ca am de indeplinit doua roluri. Nu eram sigur ca o sa reusesc.

Am citit toate cartile despre copii pe care le-am gasit. M-am uitat la peste 1000 de ore de clipuri pe Youtube. Am vazut clipuri despre impletitul parului si despre manichiura'

Apoi am inceput sa ma uit mai atent pe pagina si mi-am dat seama ca mai sunt si alti tatici in aceeasi situatie. Asta mi-a dat incredere ca o sa ma descurc. Acum suntem amandoi foarte fericiti si crestem impreuna. Fetita are 10 luni si acum eu sunt cel care da sfaturi altor tatici.'

La un moment dat, Richard a anuntat pe Facebook ca in viata lui a aparut inca o persoana importanta. 'Aceasta femeie minunata este iubita mea si mama lui Persephone. Ne-am intalnit la mall, unde am incercat sa-i atrag atentia intreband-o ce haine sa cumpar pentru fetita mea. Am avut o relatie de cateva luni inainte sa i-o prezint Persephonei. Cand a cunoscut-o, fetita mea a decis ca aceasta este noua ei mamica.'

Povestea lui Richard este dovada ca oricine poate invata sa fie un parinte minunat pentru copilul sau, singura conditie fiind iubirea.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie