O mamă vrea să plece singură într-o vacanță exotică, timp de trei săptămâni, pentru „a le da o lecție” copiilor

Jill Ritchie, din Edinburgh, și-a rezervat un zbor spre Bali și va petrece trei săptămâni pe insula tropicală singură, lăsându-i pe fiii ei, Jude, în vârstă de șapte ani, și Eden, în vârstă de 11 ani, acasă cu soțul, Daryl.

Făcând acest lucru, britanica, în vârstă de 42 de ani, vrea să le dea o lecție' copiilor.

Jill va petrece singură trei săptămâni în paradisul tropical și este de părere că decizia ei este benefică pentru cei doi copii ai săi care vor învăța cum să se descurce fără ea, relatează Mirror. Nu vor fi singuri, deoarece Jill își lasă și soțul acasă pentru a se putea relaxa pe deplin.

Jill este life coach și creator de conținut online și și-a rezervat vacanța după ce și-a pierdut mama din cauza cancerului. Femeia a vrut să poată suferi singură. Jill a fost crescută doar de mama sa și spune că ea a inspirat-o și a învățat-o să-și trăiască viața din plin. Acum, ea vrea să le dea un exemplu copiilor și să plece singură în Bali pentru a-i învăța că nu ești egoist dacă îți faci timp să ai grijă și de tine.

Iași: Un copil de doi ani a murit după ce a fost lovit de mama lui, din greșeală, cu mașina

Mama mea a fost un părinte singur care ne-a crescut pe sora mea și pe mine pe cont propriu. Noi trei am avut o legătură incredibilă. Am fost alături de ea la fiecare pas de-a lungul bolii ei. Oncologul mi-a spus că nu a întâlnit niciodată pe cineva ca mama mea, care să fi dus o astfel de luptă pentru a trăi. Mi-a dat speranță că voi putea face asta și m-a inspirat să provoc limitele pe care le pun propriei mele vieți – a dezvăluit femeia.

Jill, împreună cu mama și sora ei

Îmi doream să călătoresc de la 17 ani. Dar, de fapt, mama era cea care era îngrozită să plec. Apoi, când am devenit și eu mămică, nu am crezut că este ceva ce poate face o mamă. Dar m-am gândit mai bine și mi-am dat seama că nu sunt egoistă și asta nu înseamnă că nu-mi pasă de copiii mei. Făcând asta, sper să schimb traiectoria vieții copiilor mei și să le arăt că există moduri diferite de a fi părinte.

Jill și-a rezervat cazare pentru primele patru zile pe insulă, dar după aceea, se lasă în voia sorții.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri
Buton