Mame „top-model”

Le-ai admirat pe podiumurile de prezentare, intrebandu-te cum reusesc sa arate atat de bine.

Acum, reginele grandioaselor showuri de moda au unul, doi sau chiar trei copii!

Dar asta nu inseamna ca arata „casnic. Vorbim despre mame… top-model!

Claudia Schiffer
Dupa aproape sase ani de logodna, toata lumea se astepta ca top-modelul Claudia Schiffer si magicianul David Copperfield sa se casatoreasca.

Se pare ca „magia nu a durat – cei doi au ales sa mearga pe drumuri separate.

In 2002, Claudia s-a casatorit cu producatorul Matthew Vaughn, iar la inceputul anului 2003, cand avea 32 de ani, a devenit mama pentru prima oara.

Claudia declara la acea data: „Intalnirea cu Matthew si venirea pe lume a lui Caspar au fost cele mai frumoase momente din viata mea.

„Este greu de spus ce simt in acest moment. Suntem in culmea fericirii. As vrea sa-i multumesc frumoasei mele sotii, Claudia, pentru ca mi-a daruit o fetita la fel de frumoasa ca ea, o surioara pentru Caspar, declara sotul Claudiei, dupa nasterea fiicei lor, Clementine.

N-am fost niciodata mai fericita. Nu stia ca peste aproape doi ani, in noiembrie 2004, avea sa traiasca un alt moment special: nasterea fiicei sale Clementine. Se pare ca „meseria de mamica o prinde de minune.

Claudia radiaza de fericire si arata ca atunci cand defila pe podiumul de prezentare. Nu degeaba a semnat numeroase contracte de publicitate. Intr-una dintre reclame il are ca partener chiar pe fiul sau, Caspar.

Heidi Klum
La aproape 31 de ani, cand era insarcinata in opt luni cu primul sau copil, Heidi a fost votata cea mai sexi viitoare mamica din lume. In mai 2004, top-modelul a nascut o fetita: Leni.

Tatal micutei este Flavio Briatore, cunoscut pentru succesul sau din Formula 1, ca manager al echipei Renault, dar si pentru aventurile cu faimoase manechine. Dupa nastere, Heidi povestea: „Mi s-a tot spus cat de mult ma va durea, dar nu e deloc atat de rau.

La cateva luni dupa ce a devenit mamica pentru a doua si a treia oara, Heidi Klum era pe podium, pentru prezentarea „Victorias Secret.

Sunt sigura ca multe femei nu au parte de o nastere atat de usoara, insa eu am fost norocoasa. In decembrie 2004, Heidi si cantaretul de culoare Seal s-au logodit.

Nunta a avut loc in mai 2005, cu patru luni inainte de nasterea primului lor copil: Henry Günther Ademola Dashtu Samuel. „Pentru copiii nostri, un frate. Pentru parintii nostri, un nepot. Pentru mine si sotia mea, un fiu. Pentru familia noastra, o binecuvantare.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii