„Mami și bebe” – Noua gamă de remedii naturale pentru mămici și copii

Cea mai frumoasă relație care există în lume este aceea dintre mamă și copilul ei. Mama înțelege și anticipează nevoile bebelușului chiar înainte ca el să învețe să și le exprime. În brațele ei, copilul descoperă protecția și învață să zâmbească.

Pentru el, mama este acea persoană care printr-o magie îi potolește febra, îi calmează durerile de burtică și nu se lasă până nu-l vede zâmbind din nou. Organismul bebelușilor este într-o transformare permanentă, așa că nu trebuie să ne speriem atunci când cel mic se confruntă cu astfel de situații, ci doar să alegem cea mai bună variantă pentru a-l face să se simtă mai bine.

Medicamentele de sinteză aduc în organism substanțe pe care bebelușul nu este încă pregătit să le metabolizeze. Tocmai de aceea, remediile trebuie să fie potrivite vârstei şi problemei pe care o are cel mic, remedii care trebuie recomandate de medic.

Pentru a veni în întâmpinarea acestei necesități, Fares produce „Mami și Bebe„, singura gamă de produse naturale cu acțiune blândă dar eficientă, din plante alese cu grijă, pentru bebeluși, copii mici, femei însărcinate și mămici care alăptează.

Fares Mami si Bebe

1. Soluția Babycalm calmează crampele şi durerile abdominale, ajută eliminarea gazelor intestinale și are efect antivomitiv. O puteți administra înainte de a hrăni bebelușul, încă din primele zile de viață, în doză de trei picături de trei ori pe zi, pentru a preveni și calma colicile, balonările, aerofagia (înghițire de aer în timpul mesei) și vărsăturile.

2. Supozitoarele Fitofebril pentru sugari și copii mici scad temperatura celor mici, având efect antiinflamator și antimicrobian. Pot fi administrate începând cu vârsta de trei luni, timp de până la patru zile.

3. Siropul Biosept cu fructoză pentru sugari și copii mici este o alternativă naturală pentru tratarea infecțiilor respiratorii, digestive şi urinare. Fiind sub formă lichidă, este ușor acceptat de copii și acționează repede. Astfel, starea copilului se ameliorează, folosind un singur produs natural şi nu mai multe medicamente cu substanțe de sinteză.

La fel de importantă ca sănătatea copilului este și sănătatea mamei, pentru că atunci când se simte bine, ea dăruiește mai mult. De aceea, Fares a creat remedii naturale și pentru femeile gravide sau mămicile care alăptează:

Fares Mami si Bebe

1. Biosept, capsule pentru femei însărcinate și mămici care alăptează tratează infecţiile respiratorii, digestive şi uro-genitale. Administrarea repetată nu produce rezistența germenilor, așa cum se petrece în cazul antibioticelor de sinteză, şi nici nu afectează flora intestinală.

2. Comprimatele Emetofit sunt obținute dintr-o asociere de plante medicinale cu gust plăcut și reconfortant. Acestea combat stările de greață şi vărsăturile în timpul sarcinii, precum și răul de mișcare.

Puteți găsi mai multe informații despre gama Mami şi Bebe și modul de administrare al produselor pe www.fares.ro. Bucurați-vă de minunea maternității având tot sprijinul naturii!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau