Mamici celebre in forma

Ai devenit de curand mamica si tot centrul universului se invarte in jurul puiului tau. Si totusi, pe langa grijile referitoare la cresterea bebelusului s-a instalat una in plus: ce te faci daca nu vei reusi sa revii la formele care „te-au consacrat?

Daca inca alaptezi (ceea ce-ti recomandam din tot sufletul) nu-i cazul sa te panichezi. Odata ce ai intrerupt alaptatul, vei avea suficient timp sa tii o cura de slabire. Pana atunci, insa, tot ce poti face este sa mananci sanatos. Poti slabi foarte usor si daca inca alaptezi, important este sa stai departe de dulciuri, de produsele de panificatie si de sucurile indulcite.

Stiu, uneori, este frustrant sa vezi ca o mamica vedeta si-a revenit imediat dupa nasterea copilului ei, in timp ce tu, dupa aproape un an de la nastere, inca te mai lupti cu kilogramele in plus. Sa vedem ce putem adapta si noi din stilul lor de viata.

Catherine Zeta Jones recunoaste ca arata ca o „imensa minge de plaja', dupa cum spune chiar ea. „Pur si simplu, mancam tot ce doream. Si, Dumnezeule, ce pofte aveam! Eram innebunita dupa placinte si produse de patiserie.', recunoaste Catherine. Dupa ce a nascut, a fost nevoie sa tina o dieta stricta. Astfel, a practicat exercitii de aerobic cate o jumatate de ora zilnic, a mancat multe fructe si legume si a renuntat la zahar.

Nu te ingrijora daca ai ramas cu kilograme dupa nastere! Cu putina vointa si incredere vei redeveni supla.

Gwen Stefani era deja insarcinata in patru luni cand inca sustinea concerte in Europa. Evident, silueta ei perfecta inca n-o tradase si cu greu ti-ai fi dat seama ca este gravida. Totusi, mamica de 36 ani a trebuit sa faca ceva eforturi sa-si revina la dimensiunile de model. Gwen este foarte buna prietena cu o alta mamica celebra, Angelina Jolie. Gwen i-a sugerat lui Angie sa manance multe legume proaspete si sa bea lapte.

Angie i-a dat sfaturi privind exercitiile fizice pe care ar trebui sa le incerce pentru a avea un abdomen perfect. Evident, au tot timpul sa se ocupe de siluetele lor, in vreme ce o armata de doici au grija de fetita lui Angie, Shiloh si de baietelul lui Gwen, Kingston. Dupa ce a nascut, in luna mai a anului trecut, Gwen s-a intors in studio pentru a inregistra un nou album. De altfel, paparazzi au surprins-o in Los Angeles si arata la fel de bine ca inainte de sarcina.

Gwyneth Paltrow s-a refacut acum dupa cea de-a doua nastere. Privind-o, ai spune ca este o adolescenta ingenua, care n-a cunoscut inca mirajul nasterii. Asta pentru ca s-a straduit din rasputeri sa revina la silueta ei perfecta. „Cat am fost insarcinata – marturiseste ea – pofteam orice. As fi facut orice pentru o portie de mancare mexicana sau pentru o pizza mare. Dupa ce am nascut, insa, a fost nevoie de o vointa foarte mare, de o dieta echilibrata si de mult sport'.

Britney Spears a declarat revistei People ca a doua sarcina a fost… neplanificata. „Pur si simplu s-a intamplat! Am ramas insarcinata la trei luni dupa nasterea fiului meu, Preston'. Recunoaste ca va mai astepta ceva vreme pana va mai face cel de-al treilea copil: „Simt ca sunt insarcinata de 10 ani!'. Britney acumulat, dupa cele doua sarcini, 20 de kilograme, reusind sad ea jos o buna parte din acestea prin sport si o dieta sustinuta.

Multe mamici (celebre sau nu) spun ca la a doua sarcina au fost mult mai intelepte si n-au mai luat in greutate atat de mult. Au reusit sa-si stapaneasca poftele si sa aiba o dieta echilibrata si fara excese daunatoare siluetei. Asadar, daca esti la prima sarcina, invata de experienta lor si nu face excese, nu duc la nimic bun! Astfel, iti va fi mult mai usor sa redevii o femeie sexi imediat ce ai nascut, fara sa fie nevoie de eforturi supranaturale! Nu te infometa, puiutul tau are nevoie de vitamine si minerale!

Text: Delia Ioana Robescu, Foto: www.catherine-online.org.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete si moda