Mămici stilate – ce articole nu ar trebui să vă lipsească din garderoba de vacanță?

Chiar dacă ați devenit mămică, asta nu înseamnă că trebuie să renunțați la stilul vestimentar. Dimpotrivă, acum mai mult ca oricând aveți nevoie să arătați de grozav. Pentru a vă simți bine în nouă ipostază e recomandat să vă bucurați mereu de libertate de mișcare, iar hainele, accesoriile, încălțămintea de calitate și produsele cosmetice, vă vor fi prieteni pe care vă puteți baza întotdeauna.

Elementele de bază reprezintă cheia oricărei garderobe sustenabile. Sunt fundația fiecărei ținute, sunt atemporale și se potrivesc oricărei siluete. Elementele de bază bine alese, de înaltă calitate și durabile sunt adevărate comori, mai ales în garderoba unei mămici. 

Care sunt principalele elemente de bază într-o garderobă de vacanță?

Garderoba de vacanță poate cuprinde o varietate de cămăși, bluze, blazere sau sacouri ușoare din in, însă piesa care va fi cel mai purtată rămâne tot clasicul tricou. Când vine vorba de articolele de îmbrăcăminte esențiale într-o vacanță, tricoul nu poate lipsi. Nimic nu oferă mai mult confort și libertate de mișcare precum un tricou. Iar mămicile care au nevoie de tot confortul din lume, au la dispoziție un model de tricou foarte stilat, și anume tricoul boyfriend. Are o croială oversize, așa că este confortabil, ușor și aerisit. Se poate purta cu alte elemente de bază necesare în garderoba de vacanță, cum ar fi fustele midi sau maxi, pantalonii scurți, blugii sau pantalonii chino. Cu o pereche de blugi mom fit, un tricou oversize și cu o pereche de șlapi sau sandale pe care îi puteți comanda cu ușurință de pe https://modivo.ro/c/femei/incaltaminte/slapi-si-sandale/sandale, puteți ține pasul cu cel mic. 

Dacă veți alege un tricou oversize suficient de lung, îl puteți folosi și ca o rochie mini lejeră. Este tot ceea ce aveți nevoie pentru a purta deasupra costumului de baie sau cât vă relaxați la piscină. Optați pentru un tricou oversize minimalist, realizat dintr-un material durabil, într-o nuanță care vă avantajează cel mai mult. Tot pentru partea superioară, pe lângă tricoul oversize, mai puteți împacheta un tricou obișnuit, o bluză elegantă și un chimono sau o tunică. Atât chimonoul, cât și tunica pot fi purtate cu pantaloni scurți, pantaloni culotte, cu blugi sau colanți, dar pot fi purtate și deasupra costumului de baie. Cu cât piesele vestimentare pe care le împachetați pentru vacanță sunt mai versatile, cu atât veți pierde mai puțin timp în concediu planificându-vă ținutele.

Rochii și pantaloni – piese esențiale pentru ținutele de vacanță

Când spunem vacanță de vară, spunem rochii. Aveți la dispoziție o gamă modernă și stilată de rochii de vară pe MODIVO. Alegeți modelele de rochii care vă complimentează cel mai bine silueta, prioritizați calitatea și puteți fi sigură că veți arăta grozav în fiecare fotografie. Probabil că nu există o alegere de ținută mai potrivită și mai simplă decât o rochie maxi. Doar cu această singură piesă vestimentară, garderoba de vacanță se simplifică semnificativ. În plus, rochiile maxi sunt confortabile, dar în același timp sofisticate și feminine. Fustele maxi sunt la fel de potrivite și pot fi purtate cu tricouri, topuri, bluze sau cămăși. Iar dacă adesea preferați confortul pantalonilor, atunci optați pentru pantaloni scurți din denim, pentru pantaloni culotte din amestec de in și bumbac sau pentru pantaloni chino. Toate aceste opțiuni sunt mult mai confortabile decât blugii. 

Pentru ca ținutele de vacanță să fie complete, împachetați încălțămintea cu care vă înțelegeți cel mai bine. În vacanțele de vară, șlapii sau papucii sunt deosebit de utili, însă veți avea nevoie și de o altă pereche de pantofi, cum ar fi sandale, espandrile sau teniși. 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial
Buton