Mămicile care nu au timp se pot programa mult mai ușor acum la salon cu Stailer

Chiar dacă ești mămică și toată atenția este îndreptată către cel mic, asta nu înseamnă că nu trebui să mai ai grijă de tine și să te întreții. Chiar și o programare la un salon din când în când îți va aduce mari beneficii atât pentru aspectul tău, cât și pentru starea ta de bine. 

Copiii sunt universul mămicilor, chiar dacă de cele mai multe ori au nopți nedormite, cu plânsete, colici și oboseală. În același timp copiii sunt și o sursă de energie pentru mămici, energie care le dă putere ca în fiecare zi să poată avea grijă și să îi protejeze pe cei mici. 

Însă, de multe ori mămicile uită să își mai rezerve și câte puțin timp pentru ele. Și cu siguranță au nevoie, pentru că rădăcinile nevopsite încep să crească, oja pe unghii deja nu mai există, iar atunci când vine vorba despre epilat, cu siguranță este nevoie de 2 ședințe. Nu mai vorbim despre acel tratament facial, pentru a elimina acele cearcăne de sub ochi sau de un masaj de relaxare pentru a detensiona mușchii încordați. 

Cum își pot organiza mămicile timpul pentru vizita la un salon

Pentru femeile care au nevoie de puțin timp și pentru ele, pot face o programare coafor prin aplicatia Stailer. Astfel că nu mai este nevoie să piardă timp prețios, sunând de la un salon la altul. Online este mult mai simplu și mai eficient. 

Stailer este o platformă și implicit o aplicație menită să ne eficientizeze programul atunci când ne dorim o programare la un salon de hair and beauty. Astfel că mămicile care au nevoie de rapid de o schimbare, accesează Stailer, selectează serviciul și salonul dorit și se poate programa instant. 

De ce este mai sigur cu Stailer? Pentru că mămicile vor putea ști cu exactitate cât vor lipsi de acasă. Și asta pentru că în cadrul aplicației vor găsi toate detaliile de care au nevoie: durata serviciului, cât și prețul acestuia, locația exactă prin Google Maps, fotografii din saloane, cât și cu lucrările efectuate, dar și recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer. O programare coafor cu Stailer devine mult mai simplu de setat. 

Stailer, aplicație ce ne oferă posibilitatea de a găsi servicii multiple din sfera beauty

Cu ajutorul aplicației Stailer vom putea găsi foarte multe servicii din domeniul hair and beauty: tuns, vopsit, make-up, epilat, manichiură și pedichiură, tratamente faciale, masaje de relaxare, printre altele.

Toate serviciile sunt de calitate, oferite la rândul lor de oameni cu experiență în domeniu și care pun accent pe nevoile oamenilor.

Așadar, mămicile pot să își organizeze timpul mult mai ușor atunci când vine vorba despre o programare la un salon de beauty cu aplicația Stailer. În acest fel vor ști cât timp vor lipsi de acasă, dar și cât va plăti pentru serviciul respectiv. 

Aplicația poate fi descărcată din App Store, Google Play sau App Gallery. 

Date de contact: [email protected]


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse