Mamicile in devenire au fost vedete la Happy baby Day

Miercurea ce a trecut ne-am distrat impreuna si ne-am informat, din nou,  la Happy baby Day, in AFI Palace Cotroceni Mega Fun.

De data aceasta, vedetele evenimentului au fost mamicile in devenire. Acestea au fost premiate de catre Weleda, cu produse naturale, special create pentru perioada de sarcina, in urma unui concurs defasurat pe site-ul www.babyonline.ro.

Alte viitoare mamici prezente la eveniment au primit vouchere oferite de Prémaman (3 premii) si carti despre sarcina, ingrijire si alimentatia copilului mic, oferite de elefant.ro (5 premii)

Dr. Costin Trandafirescu, specialist Stem Sure, le-a vorbit despre beneficiile recoltarii celuleor stem, iar Ana Maria Briot (medic pediatru) si Ana Murariu (reprezentant Weleda), au vorbit despre „ingrijire cu adevarat naturala si protectie, inca din prima zi de viata”.

Copii s-au distrat la locul de joaca Zorky’s Planet si au facut fotografii ce vor aparea in revista baby in luna martie.

Toti participantii la HAPPY baby DAY au primit premii si au beneficiat de reduceri acordate special pentru acea zi de catre magazinele partenere din AFI Palace Cotroceni.

 

Foto: Lili Gaibar.

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri