Mamma+, cel mai eficient produs natural pentru stimularea lactatiei

Ce mama nu-si doreste ca bebelusul ei sa creasca sanatos si plin de energie?

Laptele matern este principala sursa de hrana ce asigura sugarului necesarul zilnic de substante nutritive (proteine, vitamine, lactoza, substante minerale, factori antibacterieni, apa, grasimi) si anticorpi, din prima zi de nastere pana in jurul varstei de sase luni-un an.

Marina HerbalsDin pacate, in ultima perioada, din ce in ce mai multe mamici se lovesc de problema hipogalactiei (secretia unei cantitati insuficiente de lapte in orice perioada a alaptarii, care impune adaugarea de lapte strain sau alte alimente pentru a asigura dezvoltarea normala a copilului).

Secretia lactata normala are la 2 saptamani de la nastere un volum de 500ml, iar la 2 luni 800-1000ml. Cauzele hipogalactiei (fie primara – apare imediat dupa nastere, fie secundara – apare la un interval mai mare sau mai mic dupa nastere) si se datoreaza mamei sau copilului.

Pentru a nu avea influente asupra calitatii sau a gustului laptelui, implicit asupra cresterii si dezvoltarii bebelusului, cele mai indicate tratamente in cazul hipogalactiei, sunt cele naturale, pe baza de plante medicinale.
Specialistii in nutritie au demonstrat ca amestecurile din plante precum Anason-stelat, Schinduf, Fenicul, Hamei, Chimen-turcesc sau Verbina stimuleaza producerea in organism a prolactinei.

Prolactina este hormonul care declanseaza si mentine lactatia la femeile care alapteaza si simultan dezvolta o actiune relaxanta la nivelul musculaturii intestinale, reducand colicile astfel:

  • Primul grup de plante din produs ajuta la stimularea secretiei de lapte: Anason-stelat, Schinduf , Fenicul si Verbina.
  • Cel de-al doilea grup de plante actioneaza la nivel gastric si imbunatatesc procesul digestiv, reducand colicile: Musetel, Chimen-turcesc, Lemn-dulce, Hamei.
  • Al treilea grup de plante are rol remineralizant si depurativ: Coada-calului si Urzica.

Amestecul de plante din produsul Mamma+ de la Balestra&Mech®, este realizat cu ajutorul procedeului Decottopia® – extragerea substantelelor esentiale din plante, fara a le distruge proprietatile curative, neutilizand alcool, zahar si conservanti si poate fi folosit imediat dupa nastere, pana la intarcarea sugarului.

Nu trebuie insa depasita doza recomandata pentru consumul zilnic, adica 50ml/zi, diluati in 1,5 litri cu apa. „In functie de cantitatea de lapte secretata, doza poate fi diminuata pe parcurs la 35-40ml/zi', declara Dr. Lorenzo Cenci – Nutritionist al Centrului de Studii Tisanoreica® – Italia si nutritionist marinaherbals.ro.

Mai multe detalii pe www.marinaherbals.ro.
 

 

PUBLICITATE


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri