Manageriază stresul şi învaţă “deştept”

Stresul cotidian, ambiţiile profesionale, examenele sunt doar câteva cauzecare ne supun sistemul nervos unor tensiuni greu de suportat. Este indicat astfel să ne sprijinim zilnic capacitatea de rezistenţă a organismului cu ajutorul suplimentelor alimentare.
Doppelherz® aktiv Lecitina+Ginkgo este combinaţia ideală între 600 mg de lecitină, 15 mg de pulbere din frunze de Ginkgo biloba, cu 5 vitamine B şi Zinc. Fiecare dintre aceste componente are un rol important  în funcţionarea optimă a organismului.
Astfel, Lecitina participă la constituirea membranelor celulare de la nivelul creierului şi a celulelor nervoase.
Ginkgo biloba este singurul arbore secular care a supravieţuit erei glaciare şi este asociat forţei vieţii', în Asia el fiind folosit dintotdeauna în uz alimentar.
Comlexul de vitamine B are rolul său în cadrul reacţiilor metabolice din organism, însă efectul fiecăreia dintre ele depinde de acţiunea celorlalte.
În plus, organismul nostru are capacitate scăzută de stocare a vitaminelor B, iar asimilarea este, şi ea, limitată. Prin urmare, o funcţionare optimă a organismului necesită un aport suficient de vitamine B.
În sfârşit, microelementul Zinc se alătură acţiunii celorlalte componente şi contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
Cu doar două capsule pe zi, obtineţi combinaţia optimă pentru a face faţă solicitărilor  intelectuale şi fizice.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri