Maratonul International al Copiilor

 

Gabriela Szabo, Andi Moisescu, Cristina Pocora, Dan Cruceru, Melania Medeleanu vor participa la „Maratonul International al Copiilor'. Acestia vor alerga primii 195 de metri din fiecare cursa si vor da startul echipelor.
 

Evenimentul  se va desfasura pe Stadionul Dinamo, in data de 16 octombrie, ora 10:00, cu prilejul Zilei Internationale a Alimentatiei, organizat de Salvati Copiii Romania.

ParticipanÅ£ii de la ÅŸapte cluburi ÅŸcolare sportive româneÅŸti cu vârste cuprinse între 11 ÅŸi 13 ani, vor intra în competiÅ£ia globală de alergare a distanÅ£ei de maraton în ÅŸtafetă, în ture de 200 de metri, alături de 20.000 de copii din 40 de Å£ări precum Australia, Cambogia, China, Indonezia, Afganistan, India, Kenya, Uganda, Nigeria, SUA, Brazilia, Mexic, Germania.

„Maratonul InternaÅ£ional al Copiilor' face parte din programul de reducere a mortalităÅ£ii în rândul copiilor mai mici de 5 ani, „Fiecare copil contează', iar scopul său este acela de a atrage atenÅ£ia liderilor lumii asupra fenomenului de malnutriÅ£ie a copiilor, a treia cauză principală în lume a deceselor acestora.
 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri