Marius Moga, tata de fetita | INTERVIU

Marius Moga, tata de fetita, ne-a povestit intr-un interviu in exclusivitate, cum s-a schimbat viata lui de cand a devenit tatal Mariei dar si cat si cum se implica in cresterea fiicei sale.

Cum s-a schimbat viata ta de cand ai devenit tata?

Viata mea s-a schimbat complet, in bine. Maria m-a invatat noi lucruri despre mine insumi, mai ales cum e sa oferi o iubire enorma si neconditionata.

Evident, schimbarile si-au facut loc si in planurile de zi cu zi, fiindca eu sunt responsabil cu drumurile spre gradinita si inapoi, asa ca programul meu se schimba dupa al ei. Daca e sa trag o concluzie, privind in urma, recunosc ca sunt mult mai motivat de cand a aparut Maria Elisabeta in viata mea.

Cum a fost prima intalnire cu Maria?

Prima noastra intalnire a fost incredibila, o experienta pe care nu o voi uita niciodata! Am asteptat noua luni sa o vedem, iar la prima intalnire am fost coplesit de emotii. Ma uitam la ea cat de firava e si am simtit imediat ca trebuie sa o protejez. Si totusi, desi era atat de micuta, nu mi-a fost nicio clipa teama sa o tin in brate. Iar cand mi-a prins prima oara degetul in manuta ei a fost… wow!

Cum se impaca Marius Moga artistul, cu Marius Moga tatal care trebuie sa si schimbe scutece?

Chiar daca sunt doua lucruri complet diferite, Marius Moga tatal si Marius Moga artistul conlucreaza permanent. Artistul munceste si creeaza la fel ca pana acum, dar mult mai inspirat de cand a aparut Maria Elisabeta. Ori de cate ori pot, o iau cu mine la studio.

Cum ajungem, pune imediat stapanire pe intreaga camera si totul se intampla asa cum vrea ea. Marius Moga tatal invata noi jocuri, citeste carti cu povesti si invata cantecele pentru copii, pe care le cantam impreuna. Si da, schimb si scutece, chiar daca pentru un barbat nu este cel mai usor lucru, recunosc.

Cum va impartiti timpul pentru Maria, tu si Bianca?

Bianca are grija de tot ceea ce inseamna cresterea frumoasa si sanatoasa a unui copil, iar impreuna, ca familie, avem grija sa ii oferim Mariei activitati interesante, distractive si educative, in fiecare zi. Sunt si lucruri pe care Maria Elisabeta vrea sa le faca doar cu mine si altele pe care vrea sa le faca doar cu Bianca.

Dar, reusim intotdeauna sa ne completam. Ca in orice familie insa, eu si Bianca simtim nevoia uneori sa avem cateva momente pentru noi doi. Reusim sa le obtinem cand sunt bunicii in vizita si pentru asta le multumim din suflet!

Esti genul de tata „supra-protector” sau „relaxat”?

marius moga tata

Ca orice tata, normal ca ii port de grija mereu Mariei. Nu stiu daca as spune ca sunt „supra-protector', insa sigur sunt protector cu ea. Asta e inca un lucru la care eu si Bianca ne completam perfect – ea este mai relaxata si cumva ma tempereaza atunci cand devin „prea' grijuliu.

Care este activitatea preferata tata-fiica?

Nu cred ca as putea alege, pentru ca fiecare moment cu Maria Elisabeta este nepretuit. Insa, cred ca atunci cand ii arat ca sunt dispus sa ma transform in copilul de altadata se schima povestea. Atunci incepe distractia! Ne place sa gatim mancare imaginara, sa construim turnulete, sa cantam la pian, sa pictam.

La locurile de joaca, vrea sa ma ia cu ea peste tot, chiar daca eu, ca adult, nu am voie. Dar ma descurc eu cumva, ma strecor oriunde. Nu pot sa o refuz, doar sunt partenerul ei preferat de joaca si invers!

Aveti un „ritual de noapte-buna”?

Dupa ce ii schimbam scutecul, care inca e necesar la noi, ne spalam toti trei pe dinti, ne punem in pat si incepem sa povestim. Apoi, ea s-a obisnuit sa ii cantam. De la o vreme incoace cantam toti trei, iar ea tine minte orice melodie pe care o aude, fiindca are o memorie incredibila. Asa ca, ritualul nostru e cu cantec, cum s-ar spune.

Asta e unul dintre motivele pentru care am acceptat sa fac parte din campania Pampers, „Noapte buna, grijilor!”. Impreuna cu doi profesionisti foarte dragi mie, Adrian Klein si Loredana Cavasdan, am transformat grijile parintilor legate de somnul linistit al copiilor intr-un cantecel de leagan simpatic, creat in studiourile DeMoga Music.

Cativa prieteni mi-au spus ca le-a prins bine si au reusit sa isi linisteasca bebelusii cu „Noapte buna, grijilor!” pe repeat. Si pe Maria Elisabeta o linisteste, seara de seara.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul