Mărturia tulburătoare a elevului de 13 ani din Belgrad care și-a ucis 8 colegi: „Mi-a făcut plăcere să le ascult țipetele”

La 13 ani, Kosta Kecmanovic este autorul celui mai grav masacru din Serbia și i-a șocat pe asistenții sociali care au asistat la interogatoriile care au avut loc după tragedie.

Elev în clasa a VII-a la Școala Elementară „Vladislav Ribnikar', băiatul a intrat în instituția de învățământ miercuri, 3 mai, înarmat cu pistoale și cocktail-uri Molotov. A ucis 8 colegi și un paznic al instituție, dar nu regretă acțiunea sa. În timpul interogatoriului, Kosta Kecmanovic a spus că singurul regret este că nu a reușit să-i omoare pe toți copiii de pe lista pe care o făcuse înainte să treacă la fapte, scrie cotidianul sârb Kurir, conform libertatea.ro.

Kosta Kecmanovic: „Îmi pare rău că nu i-am omorât pe toți cei de pe listă”

„Mi-a făcut plăcere să le ascult țipetele. Îmi pare rău că nu i-am omorât pe toți cei de pe listă, dar când am ieșit în curte să schimb cartușul, au căzut din rucsac cocktailurile Molotov și am vrut să le arunc, astfel încât poliția să nu poată intra în școală până nu termin ceea ce am început. Apoi am intrat în panică și mi-am dat seama că cel mai bun lucru e să sun la poliție. Am pus pistolul jos și am sunat', a spus băiatul în timpul interogatoriilor, potrivit sursei citate.

Născut la 30 iulie 2009, Kosta Kecmanović este considerat cel mai sângeros criminal minor din istoria lumii.

„Sunt un psihopat'. Cine este Kosta Kecmanovic, autorul masacrului din Belgrad

Kosta Kecmanovic este fiul unui renumit medic radiolog și al unui profesor universitar de microbiologie, iar la scurt timp de la masacrul comis a spus că este un „psihopat”.

Conform gândul.ro, Kosta Kecmanovic a planificat totul pe o foaie A4. Ulterior, băiatul a luat de acasă cele două pistoale deținute în mod legal de familie și păstrate într-un seif. A pornit către școală cu planul bine făcut. Nu mai puțin de 57 de focuri de armă au fost trase de puștiul de doar 13 ani.

Potrivit libertatea.ro, Kosta Kecmanovic a recunoscut că a urmărit des filme polițiste, seriale, dar și documentare despre crime în masă, chiar și cele din școli.

De asemenea, zile întregi ar fi cercetat codul penal pe Google, să vadă care este limita de vârstă pentru a intra în închisoare. Potrivit celor mai recente informații, în prezent băiatul a fost internat într-o clinică de psihiatrie, iar analizele toxicologice au arătat că nu era nici beat, nici sub influența narcoticelor la momentul ccomiterii masacrului din Belgrad.

Mai multe informații despre subiect puteți citi pe libertatea.ro


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri