Marvel Zombies: Foamea – ediția nr. 44 din colecția Marvel

Continuă cea mai tare colecție de reviste de benzi desenate Marvel! Acum a apărut cel mai nou număr: Marvel Zombies: Foamea. Este ediția cu numărul 44 și poate fi cumpărată numai de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei!

Colecția adusă în România de Libertatea include cele mai relevante creații, cele mai importante momente din universul Marvel, dar și cele mai remarcabile miniserii. Seria de reviste de benzi desenate reunește tot ce este mai bun în această lume magică!

Marvel Zombies: Foamea – noul număr din colecția de benzi desenate Marvel

În fiecare săptămână, apare câte un nou număr cu supereroii tăi preferați. Colecția include atât clasici, cât și noutăți absolute. Este o serie de neratat, indiferent dacă ești deja fan al universului Marvel sau abia acum în descoperi.

Fiecare ediție apare săptămânal și poate fi cumpărată doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Marvel Zombies: Foamea este ediția cu numărul 44 din colecția de reviste de benzi desenate Marvel. Costă 29,99 RON (TVA inclus), dar costurile de livrare nu sunt incluse.

Un virus lovește Pământul și îi transformă locuitorii în morți vii, dornici de carne proaspătă. Atunci când epidemia îi afectează și pe supereroi, nimeni nu mai este în siguranță! Vor putea supraviețuitorii să controleze foamea insațiabilă a zombilor sau acesta este sfârșitul umanității?

Creatorul The Walking Dead, Robert Kirkman, și Sean Phillips (Black Widow, Criminal) infuzează universul Marvel cu oroarea absolută. Acest album conține episoadele Marvel Zombies (2006) de la 1 la 5.

Precomandă edițiile din luna AUGUST pentru colecția Marvel!

Pachetul costă 159,95 RON (TVA inclus). Costurile de livrare nu sunt incluse. Livrarea pentru aceasta precomandă se face după data de 31 august 2022.

Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!

Produse incluse in pachet:

Marvel Zombies, Foamea – Ediția nr. 44 (Marvel) – 29,99 RON (TVA inclus)

Doctor Strange, Jurământul – Ediția nr. 45 (Marvel) – 29,99 RON (TVA inclus)

Silver Surfer, Recviem – Ediția nr. 46 (Marvel) – 29,99 RON (TVA inclus)

New X-Men, E de la Extincție – Ediția nr. 47 (Marvel) – 34,99 RON (TVA inclus)

Față în față cu Frica – Ediția nr. 48 (Marvel) – 34,99 RON


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial