Masa de Paște e ușor de preparat

Dacă programul încărcat nu îți permite să dedici destul timp pregatirii unui meniu complet, diversificat și tradițional pentru masa de Paște, cuptorul CombiSteam™ și plita pe inductie Infinite™ de la Electrolux  îți vin în ajutor. Cu funcții dezvoltate pentru profesioniști, acum adaptate pentru uz casnic, cele două echipamente de gătit sunt mix-ul perfect pentru a obține o masă delicioasa, bogată și ușor de pregătit.

Chiar dacă nu ești chiar specialist în pregătirea rețetelor tradiționale, precum ar fi cele din carne de miel, cuptorul CombiSteam™ de la Electrolux te ajută să setezi temperatura și timpul perfect de preparare. În plus, plitele pe inducție Electrolux care se definesc prin viteza de pregătire a mâncării te ajută să încălzești instant, orice compoziție, printr-o singură atingere.

Plitele pe inducție Infinite de la Electrolux pot fi achiziționate din magazinele de specialitate la preturi începând de la 2557 RON.

Electrolux - Cuptor CombiSteamCuptorul cu abur CombiSteam™ de la Electrolux poate fi achiziționat din magazinele de specialitate la prețuri începând de la 5165 RON.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri