Mască naturală pentru curăţarea şi micşorarea porilor

Ştim că eşti o mamă ocupată şi timpul nu-ţi ajunge să le faci pe toate, chiar dacă ziua ar avea 30 de ore. Iar atunci când vine vorba de priorităţi, mereu te laşi pe ultimul loc.

Tocmai de aceea, ne-am gândit să îţi oferim soluţii naturale, rapide şi eficiente, care să te ajute în ritualul tău de frumuseţe.

Porii dilataţi îţi dau şi ţie de furcă? Iată cum să prepari în casă, din doar două ingrediente, o mască naturală pentru curăţarea şi micşorarea porilor.

Dacă ai tenul gras sau mixt, porii dilataţi reprezintă o problemă. Noi îţi recomandăm o soluţie eficientă şi rapidă: masca naturală din albuş de ou şi suc de lămâie. Albuşul de ou absoarbe excesul de sebum, având un efect astringent şi micşorând porii. În acelaşi timp, exfoliază tenul, îndepărtând murdăria din pori şi celulele moarte. În plus, sucul de lămâie curăţă şi el porii în profunzime.

 

Ingrediente:

  • un albuş de ou
  • câteva picături de suc de lămâie

 

  1. Bate bine albuşul de ou, apoi amestecă-l cu puţin suc de lămâie.
  2. Curaţă-ţi bine faţa cu apă călduţă, pentru a îndepărta impurităţile şi a deschide porii.
  3. Aplică masca pe faţă, folosind degetele. Evită zona ochilor şi pe cea a gurii, unde pielea nu este grasă şi se poate irita foarte repede.
  4. Lasă masca pe faţă aproximativ 15-20 de minute, pentru a acţiona. Pe măsură ce se usucă, albuşul va forma o peliculă subţire şi vei avea senzaţia că pielea te strânge.
  5. Clăteşte faţa cu apă călduţă şi hidrateaz-o cu o cremă potrivită tipului tău de ten sau cu puţină miere înmuiată cu puţină apă călduţă în palme.

 

 

Foto: shutterstock.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin